Mindent Kapni Webáruház logo
Boszorkák és vámpírok
Boszorkány jelmezek és vámpír kosztümök és egyéb gonosz mesehősök. Legyen Ön az, akire mindenki felfigyel a farsangi bulin!
Bűnözők és kalandorok
Gengszter jelmezek és akcióhős kosztümök, melyekkel meglehetős feltűnést kelthetünk a farsangi bálon, vagy a Halloween partin. Ne feledjék, hogy a legtöbb kosztümöt ingyenesen házhoz szállítjuk!
Diáklányok és iskolás jelmezek
Diáklány kosztümök és iskolai jelmezek. Öltözzön kacér diáklánynak és hódítsa meg a férfiak szívét!
Egyéb kosztümök
Istennő kosztümök, apácák, szexi nyuszilányok és sok más egyéb jelmez.
Egyenruhák és uniformisok
Rendőr és rendőrnő kosztümök, katona, kommandós, tűzoltó és matróz jelmezek széles választéka. A jelmezét mindenki megcsodálja majd a Halloween partin!
Jelmez kiegészítők
Táskák, kalapok, tündérszárnyak, varázspálcák és egyéb kiegészítők a kosztümökhöz, jelmezekhez.
Kalóz kosztümök
Kalóz jelmezek farsangra és Halloweenra. Különleges, többrészes kosztümök kiegészítőkkel, mint kalózkard és kalózkalap. A legtöbb kosztümöt ingyenesen házhoz szállítjuk.
Mesefigurák és mesehősök
Mesefigura kosztümök és mesehős jelmezek Piroskától Hófehérkén át a tündérekig, farsangi jelmezek széles választéka.
Party és buli kosztümök
Party kosztümök és bulis jelmezek, melyek remekül viselhetők egy-egy jó bulin, de akár farsangra vagy Halloweenra is felvehetők.
Sportolók
Sportolói jelmezek farsangra vagy Halloweenra. Lepje meg barátait és öltözzön be bírónak vagy autóversenyzőnek! A legtöbb kosztümöt ingyenesen szállítjuk.
Szexi nővér jelmezek
Szexi nővér jelmezek farsangra, Halloweenra, vagy akár legénybúcsúra. A kosztümök megvásárolhatók a nélkülözhetetlen kiegészítőkkel, mint például orvosi táska, sztetoszkóp, fejdísz és combfix. Ne feledje, a legtöbb kosztümöt ingyenesen szállítjuk! Legyen ellenállhatatlan és dobja fel az estét egy szexi nővérke kosztümmel!
Bajor pincérlány jelmezek

Bajor pincérlány jelmezek és felszolgáló kosztümök farsangra vagy Halloweenra, de akár feldobhatja vele bármelyik estéjét, ha egy kis rosszalkodásra vágyik.

Fesztiváli kiegészítők

Minden, ami egy nyári fesztiválra szükséges lehet: arc- és testékszerek, szárnyak, parókák és bulis ruházati kiegészítők.

Parókák és műhajak

Vidám parókák több színben jelmezek és kosztümök kiegészítésére.