Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Márka

Egyéb nadrágok

Kertésznadrág munkához és szabadidős elfoglaltsághoz

A kertésznadrág praktikus, kényelmes megoldásnak számít akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van. A horgászok számára egyenesen elképzelhetetlen hobbijuk nélküle, de a kerti munkához, vagy egyébként, a mindennapi tevékenységhez is kitűnő választásnak bizonyul. A munkaruházatként is népszerű kantáros nadrág megfelelő méretű zsebekkel rendelkezik, strapabíró megoldásként viselhető, mely hosszú távon is megőrzi minőségét, formáját és kényelmét.

Galéria Lista 1
Kertésznadrág

Közkedvelt munkásnadrág erős pamut-poliészter anyagból, széles méretválasztékban.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
Szín: fenyőzöld
Méret:
8 850 Ft
Kertésznadrág

Közkedvelt munkásnadrág erős pamut-poliészter anyagból, széles méretválasztékban.

Szállítási idő: max. 2 - 5 munkanap
Szín: petrolkék
Méret:
8 850 Ft
Lamborghini kantáros nadrág

Az autógyár hivatalos munkaruházata, a mellkasi zsebnél logóval ellátva. Kényelmes pamut anyagú nadrág prakitus zsebekkel, munkára és utcai viseletnek is egyaránt alkalmas.

Szállítási idő: max. 2 - 5 munkanap
Szín/méret:
6 650 Ft
Nadrág Téli Hajózó Zöld

Téli hajózónadrág zöld színben, 100% pamut anyagból, széles méretválasztékban.

Szállítási idő: max. 2 - 5 munkanap
Szín: Zöld
Méret:
5 700 Ft
Neoprane melles csizma sötét hardwood

Neoprane anyagú mellescsizma, térdén rátéttel, mellkasán tépőzáras zsebbel. Ideális horgászathoz, vadászathoz. Gyöngyvászon vállpántjai műanyag csattal záródnak.

Szállítási idő: max. 2 - 5 munkanap
Ingyenes szállítás
Szín: sötét hardwood
Méret:
38 000 Ft
1

Motoros nadrág műbőr alapanyaggal

A történelem és a klasszikus darabok szerelmesei számára főnyeremény lehet a Magyar Néphadsereg motoros műbőr nadrágja. Speciális kialakítása, és a hozzá fűződő történet miatt máig nem ment ki a divatból a speciális érdeklődéssel rendelkezőknél. A kertésznadrág hagyományos színekben azonban kétségkívül nagyobb érdeklődésre tart számot. Pláne így van ez akkor, ha az online vásárlás kényelme is társul hozzá.

Kertésznadrág akár téli viseletként is

A kertésznadrágok között sok kifejezetten vékonyabb alapanyagból készül, így a nyári melegen is praktikisan viselhetőek azok. A kínálatban viszont azok is megtalálhatják számításukat, akik kifejezetten téli, vastag darabot keresnek. A téli hajózónadrág mellett elérhetőek olyan neoprane anyagú mellescsizmák is, amelyek segítségével gond nélkül mehet a pergető horgászat, hiszen megfelelő védelmet biztosít a hideg víz ellen. A horgászat és a vadászat kedvelőinek gardróbjában legalább egy megbízható minőségű kantáros nadrág biztosan elérhető. Egy strapabíró darabbal elindulhat az ember a természetbe, és a praktikus kialakítással rendelkező, speciális kertésznadrág garantáltan nem hagyja cserben akár speciális körülmények között sem. Otthoni barkácsolás, munkavégzés, kerti elfoglaltság vagy a természetben töltött szabadidő- a kantáros nadrág a mai napig keresett ruhadarab a férfiak körében.

A megbízható minőségű kertésznadrág garantáltan hozza a tőle elvárt színvonalat. A gazdag méret- és színválasztékban mindenki rátalálhat az ízlésének és pénztárcájának is megfelelő ruhadarabra.