Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Űrtartalom (ml)
Márka

Kerti grillek és gázfőzők

Kerti grill családi, baráti összejövetelekhez

Amikor kellemes odakint az időjárás, akkor szívesen töltünk időt a friss levegőn. Ha a házunk mellett van egy kis udvarunk, kertünk, akkor szabadtéri összejövetelekre is meginvitálhatjuk a barátainkat, ismerőseinket. Ilyenkor természetesen finom ételekkel is érdemes készülni, hiszen a vendégek előbb vagy utóbb biztosan megéheznek. A kerti grill remek megoldást jelent, hiszen nem kényszerülünk a konyhába, miközben mindenki odakint van.

Galéria Lista 1
-22 %
Esbit Spiritus Cookset alumínium főzőkészlet

Spirituszfőzős, folyadékos főzőkészlet kemény, eloxált alumíniumból. Súly: 417 g. Anyaga: eloxált alumínium. Méret: 14,7 x 12,8 cm. Űrtartalom: 0,47/0,985 l.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
Akciós termék
Eredeti ár: 31 990 Ft
Megtakarítás: 22 %
24 990 Ft
Coghlans Campingtoaster kemping kenyérpirító

Könnyű, praktikus, összecsukható kemping kenyérpirító....

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
2 190 Ft
Esbit BBQ-Box mobil grill

Rozsdamentes acélból készült, állítható magasságú faszénnel működtethető grillsütő. 30,5 x 23 x 18 cm, 2785 g. Grillfelület: 29 x 22 cm.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
Ingyenes szállítás
31 990 Ft
Esbit Trockenbrennstoff-Kochset alumínium főzőkészlet

Spirituszkockás főzőkészlet kemény, eloxált alumíniumból.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
11 990 Ft
1

A minden szempontból tökéletes kerti grill kiválasztásához érdemes néhány dolgot átgondolni. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy nagyjából hány embert kell kiszolgálnia? Ezt előre nem mindig lehet tudni, de átlagosan érdemes belőni. Ha például nem szoktunk nagy kerti partikat rendezni, akkor teljesen felesleges egy 10-12 személyes grillt választani. Ugyanez igaz fordított esetben is. Ha sok vendégünk szokott lenni, akkor a kisebb fajták valószínűleg nem fogják kiszolgálni az igényeinket.

A kerti grill méretét a rendelkezésre álló hely tekintetében is érdemes felmérni. Nem mindegy, hogy egy nagyobb területre kerül vagy csak egy kis sarok van, ahol el tudjuk helyezni. Érdemes figyelembe venni, hogy a grill körül elegendő helyet kell hagyni. Itt történik ugyanis az alapanyagok feldolgozása, szeletelése, pácolása.

Az is remek ötlet, ha nem a ház mellett gyűlünk össze, hanem elmegyünk együtt kirándulni, túrázni egy nagyot. A természetben sem kell lemondanunk a finom ételekről. Bár nem tudjuk ugyanazt a kényelmet produkálni, mint otthon, de a megfelelő eszközök birtokában lehetőség van az ételkészítésre. Ez esetben remek szolgálatot tesz a több részből álló kemping főzőkészlet. Tégelyes, illetve szilárd spirituszkockát is használhatunk tűzforrásként. Az edények méretben pontosan illeszkednek egymáshoz, így szállításkor, tároláskor egymásba lehet tenni. Amennyiben több napot töltünk a helyszínen és a reggelinek is meg akarjuk adni a módját, akkor a kemping kenyérpirító is a hasznunkra válik. Ezt is nagyon egyszerűen, kényelmesen lehet használni.