Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Űrtartalom (ml)
Márka

Impregnáló és tisztítószerek

Mit kell tudni az impregnáló használatáról?

Amikor beköszöntenek az őszi hónapok és ezzel együtt az esős, ködös idő, nem árt egy kis figyelmet fordítani arra, hogy a dzsekink anyaga ellenáll-e a nedvességnek. Nem túl kellemes a hideg időben bőrig ázni, de az impregnáló tökéletes megoldást jelenthet ez ellen.

Galéria Lista 1
Evona cipzáras mosózsák 34x45cm

Ideális a mosásra kényesebb ruhák elkülönítésére (fehérneműk, zoknik, harisnyanadrágok stb.)...

Szállítási idő: max. 1 munkanap
450 Ft
Storm Anti Bacterial Cleaner 75ml antibakteriális mosószer

Általános, antibakteriális hatású mosószer vízálló ruházatra és egyéb felszerelésre. Kiszerelés: 75 ml.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
990 Ft
Storm Spray On Waterproofer Fast Dry impregnálószer szövetre 500ml

Gyorsan száradó víz elleni impregnálószer minden szövetre. Kiszerelés: 500 ml.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
6 290 Ft
Storm Spray On Wax felsőruházat impregnáló

Könnyen alkalmazható vax spray, mely felújítja az elhasználódott vax dzsekiket és fejfedőket, valamint használatával megóvhatjuk ezek állapotát.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
2 890 Ft
Storm Wash in Waterproofer ruha- és szövetimpregnáló 300 ml

Ruha és szövetimpregnáló bemosó-folyadék szövetanyagokra. Kiszerelés: 300 ml.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
2 490 Ft
1

Sokan úgy vélik, hogy a különféle kabátok vízlepergető képessége örökéletű, viszont ez a különleges bevonat egyszer megadhatja magát, így a szövet könnyedén átengedi a későbbiekben a nedvességet. Itt jön képbe az impregnáló spray, aminek használata egyszerű, viszont nem árt betartani néhány lépést, ha kifogástalan végeredményt szeretnénk elérni.

Az impregnálás, mint folyamat, annyit tesz, hogy az adott anyagot átitatjuk másik anyaggal, ezáltal megváltoztatva az eredeti tulajdonságait. Azt viszont fontos szem előtt tartani, hogy nem minden anyag esetében alkalmazható az impregnáló. Az eleve impregnált anyagok néhány mosást követően veszítenek a víztaszító képességükből, a mosószerek, tisztítószerek hatása miatt. Azt, hogy milyen gyakran kell alkalmazni, az határozza meg, hogy milyen gyakran viseljük, illetve mossuk az adott ruhadarabot. Mivel a kínálatban található modern impregnáló spray minősége kimagasló, ezért átlagosan egy-két alkalommal érdemes megismételni évente.

A termék kiválasztása előtt mindig győződjünk meg arról, hogy pontosan milyen anyaghoz lehet használni. Amennyiben egy dzsekit szeretnénk kezelni, akkor azt mindenképp meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Ha csak egy kicsit koszos, akkor elég letörölni egy nedves ruhával, de ha nem csupán a külső részen vannak rajta szennyeződések, akkor elengedhetetlen a mosás. Fontos, hogy a szövet impregnáló nedves felületre kerüljön. Amikor már cseppek formájában kezd megjelenni az anyagon, akkor azt jelenti, hogy elegendő szert tartalmaz. Ezután csak meg kell várni, amíg a kabát teljesen megszárad. Bár a mai modern mosógépek dobja úgy van kialakítva, hogy kíméljék a ruhadarabokat, nem árt a mosózsák használata az így kezelt szövetek, anyagok esetében.