Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Fizetési módok

Vásárláskor a következő módokon lehetséges kifizetni az áru ellenértékét:

 • Online kártyás fizetés Barionnal, Barion tárca egyenleg
  Barion fizetési módA Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
   
 • Utánvétellel
  Az előre pontosított végösszeget a futárszolgálatnak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át Önnek az áruval együtt.
   
 • Előre utalással
  A megrendelés feldolgozásakor egy külön emailben díjbekérőt küldünk Önnek a bankszámlaadatokkal, mely alapján átutalhatja részünkre a megrendelés értékét. A csomagot a pénz beérkezése után küldjük.
 • Készpénzzel
  Személyes átvételkor az egri irodánkban munkatársunknak készpénzzel is fizethet.
 • OTPay
  Fizessen mobiltelefonjával biztonságosan! Az ingyenes OTPay alkalmazás segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethet. Miután kitöltött minden szükséges adatot és kiválasztotta az OTPay fizetési módot, kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra, majd adja meg a telefonszámát vagy az OTPay azonosítóját. A telefonon rövidesen megjelenő alkalmazás üzenetre kattintva, vagy az alkalmazást megnyitva kezdeményezheti a fizetést. Ha a megjelenő összeget rendben találja, válassza ki, melyik regisztrált kártyájával kíván fizetni, majd tapintson a "Fizetés" gombra. A jóváhagyáshoz a csak Ön által ismert mPIN megadása is szükséges. A fizetés eredménye rövidesen megjelenik az alkalmazásban. A tranzakció részleteit elküldheti emailben, de a későbbiekben is megtalálja a tranzakciók listában. További információk: www.otpbank.hu/otpay

Ettől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. átutalás) kizárólag a vevő és az eladó előzetes egyeztetése esetén valósítható meg.

A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

Mindent Kapni Webáruház
Mindent Kapni Webáruház logó