Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Márka

Vérnyomásmérők, digitális hőmérők, ultrahangos inhalátorok és egyéb egészségügyi termékek.

Galéria Lista 1
Laica ultrahangos aerosolos terápiás inhalátor

Az inhalátor az egyik leghatásosabb módszer a légzőszervi problémákra. Gyors és jó minőségű porlasztást tud elérni, és a legtöbb felírt gyógyszerrel alkalmazható, amelyeknek növeli a jótékony hatásait.

Szállítási idő: max. 15 munkanap
24 990 Ft
Laica aerosolos kompresszoros inhalátor

Ez egy orvosi készülék otthoni használatra, amit csak orvosi felírás ellenében lehet használni. Csak a használati utasítás maximális betartásával lehet használni. A páciensnek alaposan el kell olvasnia és meg kell értenie a használati utasítást és a karba

16 990 Ft
Laica automata csukló vérnyomásmérő memóriával

Ezzel a teljesen automata készülékkel non-invazív módon mérheted és ellenőrizheted a vérnyomásodat (szisztolés és diasztolés), a szívfrekvenciát.

7 990 Ft
Laica automata felkar vérnyomásmérő memóriával

Ezzel a készülékkel non-invazív módon mérheti és ellenőrizheti a vérnyomást (szisztolés és diasztolés), a szívfrekvenciát és az esetleges szabálytalan szívműködést (aritmiát).

24 990 Ft
Laica automata vérnyomásmérő memóriával felkarra

Ezzel a teljesen automata készülékkel non-invazív módon mérheti és ellenőrizheti a vérnyomást (szisztolés és diasztolés), a szívfrekvenciát és az esetleges szabálytalan szívműködést (aritmiát).

9 990 Ft
Laica Baby Line kompresszoros inhalátor

Otthon használható gyermek inhalátor készülék légzőszervi problémákra. Ideális otthoni terápiához tüdő-rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére.

16 990 Ft
Laica digitális hőmérő

A LAICA digitális hőmérőjével kiküszöbölhető a hosszú várakozási idő. Használatával gyorsan és könnyedén kapunk igazán pontos értékeket.

Laica fülhőmérő

Ezzel a hőmérővel praktikusan és egyszerűen a hallójáraton keresztül mérhető meg a testhőmérséklet, az esetleges láz. Biztonságos és praktikus az otthoni lázméréshez.

8 990 Ft
Laica ultrahangos hideg párásító és aromaterápiás készülék

Ahhoz, hogy szervezetünk egészséges legyen, az egészséges, tiszta levegő ugyanolyan fontos, mint az egészséges, vegyszermentes táplálék.

21 990 Ft
1