Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Márka

Grillrácsok és tartozékok

Grillrács a kerti grillsütő egyik legfontosabb eleme

Amikor beköszönt a jó idő, miért töltenénk az időnket a négy fal között? Ha a ház mellett rendelkezésünkre áll egy kis terület, ahol felállíthatjuk a kerti grillsütőt, máris adott egy jó kis program. A grillezés remek alkalmat teremt arra, hogy beszélgessünk és időt töltsünk egymással. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos tartozékok, alkatrészek időközben elhasználódnak és cserére szorulnak.

Galéria Lista 1
Basic Nature összecsukható grillrács XL

Elengedhetetlen kellék egy jó grillezéshez kint a szabadban. Mérete összecsukva: 60 x 30 x 2 cm.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
Új termék
7 990 Ft
-40 %
Campingaz Kés hosszított fa fogantyúval

Rozsdamentes hosszított nyelű kés. Mérete: 26,2 x 12 x 2 cm. Súlya: 300 gramm.

Akciós termék
Eredeti ár: 1 490 Ft
Megtakarítás: 40 %
890 Ft
Campingaz Lávakő 3 kg

3 kg lávakő az összes lávaköves grillhez. Egy csomag körülbelül 1500 cm2 felületre elegendő.

2 990 Ft
1

Az egyik legfontosabb elem a grillrács, ami nélkül használhatatlanná válik a sütő

A grillezés nem nagy ördöngösség, így akár teljesen kezdőként is el tudjuk sajátítani a szükséges tudást hozzá. Csak néhány alapvető tudnivalóval kell tisztában lenni, hogy hatékonyan és biztonságosan tudjuk használni a sütőt. A művelet a tűzgyújtással kezdődik. Természetesen elektromos sütő esetén ez a lépés kimarad, ez esetben használat előtt elő kell melegítenünk a készüléket. Utána az előzetesen bepácolt hússzeletek rákerülhetnek a grillrácsra. A sütőnek ez az eleme koszolódik a legjobban, így rendszeres tisztítást igényel. Ez elvégezhető a megfelelő tisztítószer és szivacs felhasználásával. Makacs foltok esetén kicsit nehezebb dolgunk van. A grill magas hőfokra állításával eltűntethetjük róla a maradványokat, utána pedig fémkefével vagy szivaccsal tudjuk teljesen megtisztítani a grillrácsot.

A hústű szintén fontos kiegészítő grillezéskor

Előfordulhat ugyanis, hogy olyan ételeket készítünk, amihez a hússzeleteket meg kell tölteni és fel kell csavarni. Ahhoz, hogy csavart formában maradjanak a grillrácson és ne essenek szét sütés közben, rögzíteni kell. Erre a célra kínál megoldást a hústű, amit nagyon könnyedén bele tudunk bökni a húsba. Amikor pedig már nincs szükségünk rá, egyszerűen ki tudjuk húzni. Amikor a sütő használaton kívül van, nem árt letakarni valamivel, hogy megóvjuk. Erre szolgál a grill borító, amivel egyszerűen csak be kell borítani. A megfelelő ponyva kiválasztásakor meg kell nézni, hogy milyen készülékekhez lehet használni, méretben ugyanis csak azokhoz passzol. Az univerzális típusok többféle sütőhöz is alkalmazhatóak.