Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Teljesítmény (W)
Űrtartalom (ml)
Márka

Kemping gázfőzők és gázpalackok

Kemping gázfőző a biztonságos tűzgyújtáshoz

A természet szerelmeseinek mi lehetne kellemesebb program, mint egy kirándulás valamilyen szép helyen? Meglehet egy távolabbi célpontot szemelünk ki, ez esetben pedig több napot is ott töltünk a helyszínen. A hosszabb túrázások alkalmával szükség van néhány fontos kiegészítőre. Közülük az egyik a kemping gázfőző, amivel bárhol, bármikor tüzet tudunk gyújtani és fel tudjuk melegíteni az ebédünket, vacsoránkat. Sőt, akár az egyszerűbb ételeket is meg tudjuk főzni a segítségével.

Kapcsolódó blogbejegyzések

2019.04.11
Sokan vannak, akik szinte csak azért várják a tavaszt és a jó időt, hogy indulhassanak kempingezni. Ők szívesen kinn maradnak akár napokig is a természetben, azonban ehhez azért mindenkinek kell egy kis felkészültség.
Galéria Lista 1
Benzines öngyújtó

Bármilyen időben használható benzines gyújtó, az igazi military életérzés nem lehet teljes nélküle.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
1 200 Ft
Coghlans magnéziumos gyújtó

Magnézium tűzgyújtó eszköz túlélő csomagokba.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
2 990 Ft
Coghlans tűzgyújtó

Magnéziumos tűzgyújtó minden időjárási viszonyra. A kis fogantyúval ellátott magnéziumrúd 4000-6000 gyújtásra elegendő mennyiségű fémet tartalmaz.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
3 590 Ft
Esbit 12 x 14g-os gyújtókocka

Univerzális spirituszkocka tűzgyújtási és főzési célra. 12 db 14 grammos spirituszkockát tartalmaz.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
3 190 Ft
Esbit 20 x 4 grammos gyújtókocka

Spirituszkocka tűzgyújtásra. A csomag 20 db 4 grammos kockát tartalmaz.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
1 790 Ft
Esbit 6 x 14 grammos gyújtókocka

Univerzális spirituszkocka tűzgyújtási és főzési célra.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
1 800 Ft
Esbit Spiritus Brenner kempingfőző

Folyékony spiritusszal üzemelő tégelyes főző. Kis helyen tárolható és szállítható, egyszerűen és biztonságosan kezelhető.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
5 590 Ft
Esbit Trockenbrennstoff-Kochset alumínium főzőkészlet

Spirituszkockás főzőkészlet kemény, eloxált alumíniumból.

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
11 990 Ft
Esbit zsebtűzhely nagy

Esbit nagyméretű gyújtókockával működtethető zsebtűzhely. A főzési hőmérséklet szabályozható. A tűzhelyen melegíthetünk poharakban, főzhetünk lábasokban és serpenyőkben is.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
6 990 Ft
Magnézium tűzgyújtó szerszám

A magnéziumtömbből egy kis darabot lekaparunk, majd az oldalán levő fémes részen erőteljesen végighúzunk egy fémtárgyat, így tűzgyújtásra alkalmas szikra keletkezik és a magnézium fém magas hőmérsékleten elég, meggyújtva a fa forgácsot vagy papírt.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
5 400 Ft
Primus Mimer Duo gázfőző

Egyszerű, masszív, megbízható gázfőző azoknak az embereknek, akik a szabadban is szeretnék élvezni a finom ételek ízét...

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
14 490 Ft
Primus Mimer kemping gázfőzőfej

Egyszerű, megbízható, nagy teljesítményű gázfőzőfej...

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
11 590 Ft
Relags Wasserfeste vízálló vihargyufa

Víz- és szélálló turista vihargyufa....

Szállítási idő: max. 1 munkanap
450 Ft
Zsebmelegítő benzines

Benzinnnel működő zsebmelegítő, feltöltése és használata megegyezik a benzines öngyújtóéval. Ideális téli lesvadászatra.

Szállítási idő: max. 1 munkanap
1 800 Ft
Campingaz Bleuet CV 300 gázfőző

Kis helyen tárolható kemping gázfőző összehajtható karokkal. Szél elleni védelem a karok speciális alakjának köszönhetően.

8 990 Ft
1

A túrázás, kirándulás alkalmával bármikor megéhezhetünk, főleg miután megtettünk egy nagyobb távot. Ilyenkor nem mindig szeretnénk szendvicset, kekszet vagy csokit enni, hiszen a gyomrunk igényli a meleg ételeket. Természetesen az erdő közepén vagy más természetközeli helyen sem kell lemondanunk a főétkezésekről. Csak a megfelelő eszközökre van szükségünk ahhoz, hogy biztonságosan tüzet tudjunk gyújtani.

Ha a gyors és egyszerű megoldások híve, akkor a kemping gázfőző használata remek alternatívát jelent

Mint, ahogy a nevében is benne van, abban különbözik a többi változattól, hogy gázzal lehet működtetni. Ez azt jelenti, hogy egy kemping gázpalack is szükséges hozzá. Sokan kifejezetten azért szeretik, mert nagyon könnyen és tisztán lehet használni. A begyújtásuk sem nagy ördöngösség, nincs szükség hozzá az égőfej előmelegítésére. A begyújtást követően pedig precízen lehet szabályozni a láng nagyságát. Többek között ez is óriási segítséget jelent az étel elkészítésekor, hiszen nem mindent szeretnénk maximum lángon főzni. Egyenletesen ég, szagtalan és nem keletkezik égéstermék a használata közben. Csak arra kell figyelni, hogy mielőtt útnak indulunk, legyen gondunk a kemping gázpalack beszerzésére. Annak utántöltésére is szükség lehet, de ha ez nem megoldható, akkor érdemes magunkkal vinni 1-2 plusz palackot. Így nem fordulhat elő, hogy gáz nélkül maradunk és nem tudjuk meggyújtani a gázfőzőt.

A természetben igen nehéz megoldani a tűzgyújtást a megfelelő eszközök nélkül. A kemping gázfőző és gázpalack mellett tűzgyújtó szerszámokra is szükségünk lehet.