Mindent Kapni Webáruház logo
Riasztórendszerek

Ezek a termékek kompletten tartalmaznak mindent, amelyek egy megbízható riasztórendszerhez szükségesek.  Infra érzékelők, központok, LCD vagy LED kezelők, dobozok, kültéri szirénák, akkumulátorok, tápok, kábelek.

Mozgásérzékelők

A SASO kültéri védelem még azelőtt jelez, hogy bejutnának az épületbe és kárt tennének a behatolással. Így hamarabb megszólalhat a sziréna, jelzés indulhat a távfelügyeletnek, sőt reflektorok is felkapcsolódhatnak, melyek hatásosan elijesztik a behatolókat.

Tűzriasztók

Hagyományos tűzjelző rendszerekbe illeszthető jelzésadók és tűzriasztók.

Térfigyelő kamerák

Kültéri és beltéri térfigyelő kamerák, dome és speed dome képrögzítők és web szerverek minden mennyiségben.

Térfigyelő rendszerek

4, 8, 16, illetve több kamerával ellátott komplett hálózati kép- és hangrögzítő rendszerek winchesterekkel.
 

Ujjlenyomat és érlenyomat olvasók

Teljesen önálló, komplett vezérlő és kártyaolvasók, ujjlenyomat azonosítók, ajtóvezérléssel, kilépési gomb és segédolvasó bemenetekkel, LCD kijelzővel, billentyűzettel.

Beléptetőkártyák

Nyomtatható, hitelkártya méretű írható/olvasható Mifare és Proximity beléptető kártyák, kulcstartók és kartkötők.

Kapuautomatika

Minden, ami kapuautomatizálás: szárnyaskapu szettek, tolókapu szettek, távvezérlők és alkatrészeik (szárnyaskapu motorok, tolókapu motorok, fogaslécek, sorompók, villogók és egyéb szerelvények).

Autóriasztók

Egyirányú és kétirányú távirányítós autóriasztó egységek, melyek komplex védelmet nyújtanak gépjárműve számára. A kétirányú kommunikáció biztosítja, hogy közvetlenül értesülhessen a gépkocsiját fenyegető veszélyről.

Menetrögzítő kamerák

Menetrögzítő kamerák gépjárművekhez.