Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Scopium Admiral 7x50 WP iránytűs hajós távcső

Cikkszám: SCP-ADM-750
Kapható hűségpont: 459
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 2 - 4 munkanap
Új termék Ingyenes szállítás
45 900 Ft

A Scopium Admiral 7x50 WP iránytűs hajós távcső nélkülözhetetlen társ a hajózás és a vízi sportok szerelmesei számára

A távcső minden funkciójával a biztonságos utazást támogatja, nem csupán vízálló, hanem lebeg a víz tetején, ha véletlenül beleesne. Mivel a Scopium Admiral 7x50 WP nitrogén gázzal töltött, ezért kizárt, hogy belülről bepárásodhasson. Hétszeres nagyítása és ötven milliméteres optikája könnyen kezelhetővé teszi ingatag hajón is. Hatalmas fénygyűjtőképessége révén gyenge fényviszonyok között is jól használható.

A távcső testére a gyártó csúszásgátló gumi barázdákat tervezett, amitől még vizes kézzel is jó fogású marad. Ahogy a hajóstávcsöveknél már megszokhattuk, központi élesség állítás helyett külön oldalankénti beállítással rendelkezik, amelyet a nagy mélységélesség tartománya miatt szinte elég csak egyszer beállítani. Tágas, 7.5°-os látómezeje egyszerre hatalmas terület felett ad ellenőrzési lehetőséget.

Ha belenézünk a Scopium Admiral 7x50 WP iránytűs hajós távcsőbe, rögtön megértjük nevének eredetét, hiszen egy praktikus iránytű és egy távolság/méret meghatározására való szálkeresztet is látni fogunk a környező táj látványán kívül. A távcső tetején kis megvilágító ablak teszi az iránytűt láthatóvá, azonban ha nincs elég fény, könnyedén bekapcsolható belső világítás segít a navigálásban. A megvilágítási egységet kettő darab LR936-os elem látja el energiával, amelyet szintén megtalálunk a termék mellett.

Első porvédő sapkája elhagyhatatlan kivitelű, hiszen hozzá van rögzítve a távcsőhöz, az okulárvédőt pedig a nyakpánt tartja biztosan. A Scopium Admiral 7x50 WP iránytűs hajós távcső puha, széles nyakpántja jól látható sárga színű, erős gyöngyvászon tokja övre is felfűzhető, de vállpánttal is rendelkezik.

Prizmák típusa Porro
Objektív 50 mm
Prizmák anyaga BAK4
Közelfókusz (m) 6
Nagyítás 7x
Bevonat Multicoated
Súly (gramm) 890
Vízhatlan igen
Gáztöltés Nitrogén
Márka Scopium
Anyagösszetétel polikarbonát
Relatív fényességi index 51
Látómező 7.5°, 131m/1000m
Betekintési távolság 22 mm
Méret 200 x 150 mm
Szemtávolság 58-71 mm
Kilépő pupilla 7.1 mm

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 990 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 800 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 950 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

  • Nincs szállítási költség
  • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
  • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
  • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók

 

Kapcsolódó blogbejegyzések

2020.12.18
A távcsövek nem hiányozhatnak egy igazi természetrajongó felszereléséből! A távcsövekről a csillagos ég jut az eszébe az embernek, de nemcsak a szakemberek, a lelkes amatőrök is felfedezhetik a kertből vagy a teraszról a csillagokkal teleszórt égboltot.