Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Digitális LCD mikroszkóp 7 colos kijelzővel

Cikkszám: DLCD-7
Kapható hűségpont: 469
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 2 - 4 munkanap
Új termék Ingyenes szállítás
46 900 Ft

Ez a digitális mikroszkóp 7 colos kijelzővel egyesíti magában a sztereó mikroszkópok kis közepes nagyítását a biológiai mikroszkópok nagyobb sejtszintű használatával

Nagyon sok területen használható, ahol fontos, hogy egy kijelzőn egyszerre többen is láthassák a vizsgálat tárgyát, termék ellenőrzéseken, például elektronikai panelek rejtett hibáinak feltárásában, oktatásban, érme restauráláskor, rovar meghatározásokhoz, vagy akár egyéb hobbi célra is alkalmas, mint például a modellezés. Biológiai vizsgálatoknál, főleg a nagyobb, nem átlátszó életformák jöhetnek számításba vizsgálatainknál (pl. vízibolha).

A 7 colos kijelző szinte egy tablet méretével büszkélkedhet

Így HD felbontásban is szépen kivehetőek a részletek. Ahhoz, hogy ne csupán az élőképet lássuk, be kell szereznünk egy mikro SD kártyát, amelyre a hétféle videó méretet, akár 1080 FullHD méretben is, AVI formátumban menthetjük, vagy az állóképket JPG formátumban 1.3-tól 16 megapixeles méretben.

Bár a masszív fém talpazatú, és fém mozgató mechanika jól megtartja a kijelzővel egybeépített digitális mikroszkópot, azonban nagyobb nagyításnál fogunk csak igazán örülni, hogy ehhez a mikroszkóphoz bizony távkioldó is jár! A távkioldóval nem csupán fotókat és videókat indíthatunk, hanem a logikusan felépített menübe is könnyedén navigálhatunk vele.

Ha szükséges, a 7 colos kijelző a függőleges állásból majdnem vízszintes helyzetig is dönthető

Annak érdekében, hogy méréseket is végezhessünk, a csomag tartalmaz egy igen hasznos áttetsző, bankkártya méretű kalibrációs kártyát, melyre többek között mikrométer beosztású skálákat rögzítettek.

A digitális mikroszkóp használata

A menübe belépve először a fotós beállításokat érhetjük el. A felbontás (Resolution) 1.3M - 2M HD - 3M - 5M - 8M - 12M - 16M választható. A következő menüpontban a sorozatfelvételt aktiválhatjuk, ilyenkor egymás után 4 kép készül, ami például mozgó rovarok fotózásánál különösen hasznos! Rögtön ezután a képek tömörítési minőségét állíthatjuk be (érdemes a legjobb minőséget választani), majd az élesítés, az érzékenység ISO, valamint az expozíció kompenzáció következik. Utóbbi nagyon fontos menüpont, hiszen ha egy viszonylag apró, sötét objektumot vizsgálunk világos háttér előtt - és ez fordított esetre is áll -, könnyen megtéveszthetjük a digitális fénymérőt, amely legtöbbször átlag fény alapján határozza meg a szükséges expozíciót. Utolsó menüpontban pedig azt dönthetjük el, akarjuk-e, hogy a képeken szerepeljen a készítés dátuma és/vagy ideje.

A beállítások menüpontban a szokásos dátum-idő, automatikus kikapcsolás, képernyővédő beállításokon kívül két fontos menüpontra érdemes figyelni. Egyrészt található egy Line Assist segédvonalpár bekapcsolási lehetőség, másrészt itt találjuk a memóriakártya formázási lehetőségét is. Mielőtt először használatba vennénk a memóriakártyát, előtte le kell formatálni a készülékben! A kártyát csak kikapcsolt állapotban szabad ki/be helyezni.

Videó módban - amit a jobbra nyíllal tudunk kiválasztani -, hasonló beállításokkal találkozunk, csak némiképpen kevesebbel. A Lejátszás módot is a jobbra nyíllal érhetjük el, ahol törlésre és véletlen törlés elleni védelmet tudunk még beállítani.

Mikroszkópunk dobozában találunk még egy kis CD-t is és egy USB-kábelt

Utóbbin keresztül tölthetjük a mikroszkóp akkumulátorát, valamint adatátvitelre is használhatjuk. A CD-n található program segítségével a mikroszkóp élő képét is megjeleníthetjük számítógépünk monitorán, ehhez a már csatlakoztatott mikroszkópot bekapcsolva a PC Camera menüpontot kell választani.

Az érmék szerelmeseinek külön örömére fog szolgálni, hogy a 8 ledes fő megvilágító egységen kívül kettő darab hattyúnyakas led-megvilágítás is rendelkezésünkre áll, ezáltal szabadon irányítható fényforrásokhoz jutunk, amelyeknek a fényerejét is tetszőlegesen állíthatjuk az asztalba épített potméter állításával .

A nagy kijelző és a három megvilágítási egység tápellátására a készülékben (is) tölthető: 18650 típusú elterjedt akkumulátort találunk a gyári csomag részeként, de opcionálisan külső töltővel is tölthető és könnyen pótolható akkumulátor fajta.

Mikroszkóp típus LCD kijelzős mikroszkóp

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 990 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 800 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 950 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

  • Nincs szállítási költség
  • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
  • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
  • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók