Mindent Kapni Webáruház logo

Általános szerződési feltételek

Tisztelt látogatónk!

Az alábbi dokumentum a Quixoft Bt. által üzemeltetett Mindentkapni.hu internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Céginformációk

Szolgáltató neve: Quixoft Informatikai Szolgáltató Bt.
Képviselője: Bagi Tamás ügyvezető
Székhely: 3300 Eger, Pápay út 2.
Telefonszám: 20/342-1511
E-mail: info [kukac] quixoft [pont] hu
Cégjegyzékszám: 10-06-022879, Heves Megyei Bíróság Cégbírósága, 3300 Eger, Barkóczy u. 1. (36) 311-611/2172
Adószám: 23258637-2-10
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-62980/2013, NAIH-62981/2013
Statisztikai számjel: 23258637-7222-212-10
Tárhelyszolgáltató: Amazon Web Services, Inc., P.O. Box 81226, Seattle, WA 98108-1226

Lap teteje

Vásárlók adatainak kezelése

A webáruházban megadott adatait kiemelt biztonsággal kezeljük, és Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlel, kérjük jelezze azt ügyfélszolgálatunknak. A Quixoft Bt. tiszteletben tartja és védi a honlapjára látogatók adatait. A regisztrációval rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatok).

Lap teteje

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Mindent Kapni internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A Weboldal használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Quixoft Bt nem iktatja.

Lap teteje

Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés a Quixoft Bt., mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. A rendelés elfogadásához az Ön vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap megrendelő oldalain talál. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az általános tudnivalók, vásárlási feltételek valamely pontjával, a rendelést indokolás nélkül töröljük. A rendelést e-mailben és - külön kérésre - telefonon visszaigazoljuk. A Quixoft Bt. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét.

Lap teteje

A regisztráció megszüntetése

A Quixoft Bt. lehetővé teszi ügyfeleinek a céggel való kommunikáció megszüntetését, ennek módja a következő: Önnek egy e-mailt kell küldenie a következő címre: info[kukac]mindentkapni[pont]hu, amelyben feltünteti a regisztrációtól való elállási szándékát és ennek okait.

Lap teteje

Árak

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Kenőanyagok esetében a feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a kapcsolódó termékdíjat és a környezetvédelmi díjat.

A várható szállítási idő 2-5 munkanap. Kivéve, ha:

 • az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve,
 • kereskedelmi partnereink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését,
 • hiánycikkek, illetve
 • baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.
 • A szállítási idő 1-2 munkanappal meghosszabbodhat csomagterminálos szállítás esetén.

Ha a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről Önt feltétlenül tájékoztatjuk. A megrendelés napján csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha minden termék készleten van és a megrendelés 13 óráig beérkezik.

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a mobiltelefonszámát minden esetben adja meg! Telefonszám és emailcím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

Házhozszállítás Trans-o-flex futárszolgálattal

A csomag a kiküldését követő munkanapon, munkaidőben ér a megadott szállítási címre. A csomag feadásakor emailben elküldjük a fuvarlevélszámot. A kiszállítás napján a futárszolgálat sms-ben megküldi a fizetendő összeget és a futár telefonszámát. Ezért kérjük, rendeléskor mindig adja meg mobiltelefonszámát, amely sms-t képes fogadni, és hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett újabb időpontban fogja megkapni.

FoxPost csomagterminálok

A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek a legnépszerűbb helyeken, bevásárlóközpontok klimatizált helységeiben. A megrendelés leadásakor mindenképpen mobilszámot adjon meg, mert erre a számra küldi a futárszolgálat azt a kizárólag Ön számára hozzáférhető, egyedi kódot, amellyel az automata ajtaját ki tudja majd nyitni. Ezt a kódot az automata érintőképernyőjén beütve nyílik az Ön csomagját tartalmazó rekesz.

A szállítási idő 1-2 munkanappal meghosszabbodhat terminálos szállítás esetén.

Figyelem! Egy küldemény maximális tömege 25 kg-ot nem haladhatja meg. Egy küldemény maximális mérete 60 x 36 x 62 cm lehet.

A csomag 3 napig vehető fel a csomagautomatából, ezután visszajön hozzánk.

Foxpost átvételi helyszínek

Személyes átvétel

Az irodánk Egerben található, ahol előzetes (telefonos, vagy email útján történő) egyeztetés után átvehetők a termékek. Irodánkhoz az útvonalat itt találja: Térkép.

Szállítási díjak, határidők

Futárszolgálat esetén

Magánszemély esetében bruttó 25.000,- Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás az egész ország területén. Viszonteladóinknak mindig a valós szállítási költséget számlázzuk ki.

A kiszállítás költsége 25.000,- Ft alatti megrendelés esetén bruttó 625,- Ft, 15.000 Ft alatt 1250 Ft. Ezen felül egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

FoxPost csomagautomaták esetén

Csomagonkénti díj magánszemély esetében bruttó 25.000,- Ft vásárlás felett ingyenes.

25.000,- Ft alatti megrendelés esetén bruttó 540,- Ft, 15.000 Ft alatt 640 Ft. Ezen felül egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

A díjak mérettől és súlytól függetlenül, előre utalás vagy OTPay fizetési módok esetén értendőek. Helyszíni kártyás (utánvétes) fizetéshez más díjak tartoznak, kérjük, érdeklődjön kollégánknál!

Személyes átvétel esetén

Nem számítunk fel szállítási költséget.

Lap teteje

Határozott időpontra történő kiszállítás


A Trans-o-Flex Futárszolgálat Kft különálló cég, éppen ezért a Mindent Kapni Webáruháznak nincs befolyása a csomagok kiszállítási időpontjára. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, hogy az adott területen mikor terítenek a futárok. Általában igaz az, hogy a felvételt követő következő munkanapon, munkaidőben kézbesítenek. Amennyiben sem Ön, sem valamely családtagja nem tartózkodik otthon, akkor olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megjegyzésben feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban, illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonját a futár számára.

Van lehetőség 12 óra előtti, illetve 08 óra előtti kézbesítésre, de ezeknek plusz költsége van. A webáruházunk által megállapított kedvezményes szállítási díjak (lásd feljebb) ezeket a plusz költségeket nem tartalmazzák, ezek minden esetben a vásárlót terhelik. Amennyiben pontos időpontra kéri a csomagot, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy tájékoztathassuk Önt a pontos költségekről.

Lap teteje

Szállítás külföldre

Webáruhazunkból túlnyomórészt magyarországi címekre szállítunk, a kedvezményes szállítási költségek is erre vonatkoznak. Természetesen meg tudjuk oldani a külföldi szállitást is futárszolgálattal, de ebben az esetben a szállitási költségnél a nemzetközi tarifákkal kell számolnunk, ami a csomag súlyának a függvénye. Külföldi szállításnál utánvétet nem tudunk beszedni, ezért a megrendelés végösszegét átutalással kell teljesíteni.

Ha igénybe kívánja venni a külföldi szállítás lehetőségét, akkor kérjük, vegye fel a kacsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Kérjük küldje el emailben a rendelni kívánt áru cikkszámát és mennyiségét, valamint a célországot, hogy ez alapján ki tudjuk számolni a szállítási költséget.

Lap teteje

Sikertelen kézbesítés

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérelünk meg. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik. A csomag újraküldését kizárólag a csomag eredeti ellenértékének és az újbóli kiszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani, jövőbeni vásárlásait pedig nem áll módunkban utánvéttel teljesíteni.

Lap teteje

Sérült csomag

Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha ilyen sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az info[kukac]mindentkapni.hu emailcímen vagy a 20/342-1511-es telefonon.

A megrendeléseket mindig gondosan csomagoljuk, hogy elkerüljük a sérüléseket. Ha kisebb horpadások, karcolások vannak a dobozon, az még nem utal az áru károsodására, a csomag tartalma nagy valószínűséggel sértetlen, a csomagolás megvédte az árut.
Megértésüket köszönjük.

Lap teteje

Fizetés

Vásárláskor a következő módokon lehetséges kifizetni az áru ellenértékét:

 • Utánvétellel
  Az előre pontosított végösszeget a futárszolgálatnak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át Önnek az áruval együtt.
   
 • Előre utalással
  A megrendelés feldolgozásakor egy külön emailben díjbekérőt küldünk Önnek a bankszámlaadatokkal, mely alapján átutalhatja részünkre a megrendelés értékét. A csomagot a pénz beérkezése után küldjük.
 • Készpénzzel
  Személyes átvételkor az egri irodánkban munkatársunknak készpénzzel is fizethet.
 • OTPay
  Fizessen mobiltelefonjával biztonságosan! Az ingyenes OTPay alkalmazás segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethet. Miután kitöltött minden szükséges adatot és kiválasztotta az OTPay fizetési módot, kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra, majd adja meg a telefonszámát vagy az OTPay azonosítóját. A telefonon rövidesen megjelenő alkalmazás üzenetre kattintva, vagy az alkalmazást megnyitva kezdeményezheti a fizetést. Ha a megjelenő összeget rendben találja, válassza ki, melyik regisztrált kártyájával kíván fizetni, majd tapintson a "Fizetés" gombra. A jóváhagyáshoz a csak Ön által ismert mPIN megadása is szükséges. A fizetés eredménye rövidesen megjelenik az alkalmazásban. A tranzakció részleteit elküldheti emailben, de a későbbiekben is megtalálja a tranzakciók listában. További információk: www.otpbank.hu/otpay

Ettől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. átutalás) kizárólag a vevő és az eladó előzetes egyeztetése esetén valósítható meg.

A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

Lap teteje

A vásárlástól való elállás joga

A csomagküldő internetes vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében Önnek joga van az áru átvételét követő 14 naptári napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A rendeléstől való elállást minél hamarabb jeleznie kell felénk telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben az Ön által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszautaljuk. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk csak az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A fogyasztót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga:

 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza
 • olyan áru értékesítése illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ

A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól.

Fogyasztó barát Kattintson a bal oldali képre, és tájékozódjon az elállásról képregények formájában!

Lap teteje

Csomagok visszajuttatása

Amennyiben a megrendelésével nem elégedett, vagy a megrendelt terméknek nem lett megfelelő a mérete/színe, stb., abban az esetben az ügyfélszolgálattal való egyeztetés után az ügyfélszolgálat által megadott címre kell a terméke(ke)t visszaküldeni.

A csomagot fel lehet adni postán, futárszolgálattal, de akár személyesen is átadható. Ha postán, illetve futárszolgálattal történik az áru visszaküldése, a csomagot biztonságosan becsomagolva, zárt dobozban kell visszaküldeni, hogy az ne sérülhessen meg.

Visszaküldés előtt minden esetben ügyfélszolgálatunkkal szükséges egyeztetni!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy utánvétellel vagy portósan feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni, ezek átvételét megtagadjuk.

Lap teteje

Termékgarancia (szavatosság, jótállás)

A Quixoft Bt garanciát ad minden termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges. A garancia minden esetben az eredeti számlával érvényesíthető, ezért azt mindenképp meg kell őrizni a garancia ideje alatt! Az eredeti számla hiányában a garanciát nem áll módunkban teljesíteni.
24 hónap garancia vonatkozik az összes Coleman és Campingaz termékekre.
A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: 151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról (PDF fájl).

Campingaz, Coleman és Sevylor termékek szakszervize: Rákóczi Szerviz, 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center A ép. 4 számú üzlet.
Telefon: 1/257-93-27, 30/55 65 384

Jura kávégépek szakszervize: Kávé Profi Kft., 1112 Budapest, Budaörsi út 153.
Telefon: 1/248-0095

Lap teteje

Felelősségvállalás

A Quixoft Bt. nem tartozik felelősséggel a Mindentkapni.hu oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért.
Webáruházunkban található információk alapján vásárolt termékek felhasználása a vevő felelőssége. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.
A magyar nyelvű leírás esetleges pontatlanságaiért nem vállalunk felelősséget. Nem vállalunk továbbá felelősséget a gyártók által, a termék specifikációiban eszközölt változásokért, noha minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy honlapunkon magyar nyelven is a legfrissebb információt írjuk. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

Lap teteje

Engedély nélküli felhasználás

A Mindent Kapni Webáruház általános szerződési feltételei a Quixoft Bt szellemi tulajdonát képezi. Engedély nélküli másolása vagy felhasználása 50.000,- Ft + áfa összegbe kerül, melyet a Bt-nek köteles fizetni.
A fizetés elmulasztása fogyasztóvédelmi és kereskedelmi kamarai feljelentést von maga után.

Lap teteje

Mindent Kapni Webáruház
Mindent Kapni Webáruház logó