Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Márka

TÚL SZEXI!

Szexi fehérnemű: forrósítsa fel a hangulatot!

A szexi fehérnemű egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat. Minden korábbinál szélesebb kínálattal lehet találkozni webáruházunkban, így csupán bevállalósság kérdése, hogy milyen merész darab mellett teszi le a voksot. A hálószobai hangulat fokozása mellett a női magabiztosság megteremtésének érdekében is kitűnő választásnak bizonyulnak az extra darabok.

Galéria Lista 1
Leg Avenue 2 részes fűzős necc teddy (KI4007)

Elől-hátul végigfutó fűzővel és műbőr hatású anyaggal kombinált necc teddy szemmaszkkal

Szállítási idő: max. 7 - 15 munkanap
Szín: fekete
Méret:
13 260 Ft
Leg Avenue 4 részes pántos fehérnemű szett (KI4008)

A szett tartalmazza a pántos melltartót és bugyit, valamint a csukló és bokabandázsokat

Szállítási idő: max. 7 - 15 munkanap
Szín: fekete
Méret:
11 700 Ft
Leg Avenue melltartó szett csukló-boka bandázzsal (KI4020)

A 3 részes szett tartalmazza a fűzős melltartót és tangát, valamint a tépőzáras csukló-boka bandázsokat

Szállítási idő: max. 7 - 15 munkanap
Szín: fekete
Méret:
14 950 Ft
-36 %
Leg Avenue kapucnis átlátszatlan testharisnya (KI4011)

Mellrész nélküli áttetsző harisnyaruha fordított kapucnival.

Akciós termék
Eredeti ár: 7 800 Ft
Megtakarítás: 36 %
4 990 Ft
1

S hogy milyen színeket válasszunk? Mi alapján kerüljön be az otthoni gyűjteménybe egy-egy szett? A klasszikus fekete színnel nem lehet mellélőni. Egyszerre sejtelmes és elegáns, s ugyanakkor igencsak izgalmas szettek születhetnek meg az átlátszó, necc vagy éppen itt-ott szabadon hagyott anyagfelhasználással. A nyitott fazonú szexi fehérnemű fazonok garantáltan felkeltik a másik nem érdeklődését, de egy hagyományos pántos fehérnemű szett is tuti befutónak számít.

Szexi fehérnemű, ahol a merészségé a főszerep

Ahányan vagyunk, annyiféleképp állunk hozzá az erotika világához. Bár a meztelenségnél aligha létezik izgalmasabb, de néha bizony jól jön, ha egyes testrészek fedettek. Persze korántsem mindegy, milyen anyagok simulnak a domborulatokra, s e tekintetben az elegánsan áttetsző necc alapanyagok, és a különféle testharisnyák ideális választásnak bizonyulnak.

A kevesebb néha több?

Ha az ízléses öltözködésről van szó, akkor gyakran találkozhatunk azzal a gondolattal, hogy a kevesebb néha több. Nincs ez másként a szexi fehérnemű esetében sem. A klasszikus fekete szín a megfelelő, minőségi alapanyaggal társítva kiemeli a vonzó domborulatokat, és egyúttal megadja azt a magabiztosságot, amire a hálószobában nagy szüksége van egy nőnek. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az erotikus ruhadarabok kapcsán az aktuális trendeknél sokkal fontosabb az, miként érzi magát az ember a kiválasztott fehérneműben. A hálószobai pezsgés és felvillanyozódás érdekében olyan modelleket érdemes választani, amelyek közel állnak személyiségéhez, és a kényelmen túl a dögös megjelenésről is gondoskodnak. Fedezze fel a minőségi fehérneműk új dimenzióját!