Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Márka

Sportcipők és túracipők

Mindenképpen érdemes közelebbről megnézni a férfi túracipő kínálatát. A jó cipő biztosítja a helyes testtartást és a megfelelő lábklímát. Emellett csökkenti a fáradtságot járás és állás közben. A könnyű sportcipők a mindennapokban is remek szolgálatot tehetnek. Biztos lábakon járnak és kellő védelmet nyújtanak a szél, a zord időjárás ellen.

Galéria Lista 1
Olang Sole Tex túracipő

Aktívan szellőző, strapabíró túracipő....

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
Ingyenes szállítás
Szín: 831 asfalto
Méret:
32 990 Ft
1

Most azonban, hogy az időjárás egyre hidegebbé válik, más kritériumokat is figyelembe kell venni. A hideg lábak a leggyakoribb okai a megfázásnak, ezen még a legmelegebb kabát sem segít. A téli cipők és csizmák ezért elengedhetetlenek a havas régiókban való túrázáshoz. Ha már nem érzi a lábát, nem marad más hátra, mint feladja a túrát.

Túracipő – élvezet a lábának

Ha férfi túrabakancsot keres, először pontosan meg kell határoznia, hogy hol szeretné használni! A terepviszonyoktól függően, különböző talpakra lesz szüksége. Például egy közepesen kemény talp jó alpesi terepre. Ha sziklákon és gleccsereken akar átmászni, akkor egy nagyon kemény talp elengedhetetlen. Ez azonban hosszú aszfaltos utakon hátrányos, mivel nem nyújt jó csillapítást és csak nehezen tud lépkedni. Ilyenkor a térdízületek indokolatlanul terhelve vannak.

Túracipő sportoláshoz és szabadtéri tevékenységekhez

Manapság a könnyű túra- vagy multifunkcionális cipők gyakran úgy néznek ki, mint a divatos tornacipők, így nem probléma, ha szabadidejében is viseli. A funkcionális szigeteléssel ellátott, lélegző bélés szintén magas szintű hővédelmet garantál. Másrészt egy kényelmes alkalmi cipő túracipőként is szolgálhat, ha megfelelő funkciókat kínál a biztonságos időjárás elleni védelemhez.

Mi a fontos a választásnál?

A legjobb túracipők sem érnek semmit, ha a kényelem kívánnivalót hagy maga után vagy az illeszkedés nem megfelelő. Mindazonáltal, az ilyen lábbelik kinézete ma már egyre fontosabb szerepet játszik. Míg korábban a legtöbb modellt a praktikus barna, fekete vagy szürke színben készítették, ma már egyre több színes opciót kínálnak a túrabakancsok között. A legfontosabb azonban az, hogy mennyire jól illeszkedik a lábfejre.