Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Keret
Lencse
Akku típusa
Vízálló
Márka
Nem

Napszemüvegek

Napszemüveg beépített kamerával

Ezeket a kiegészítőket mindenki kedveli, mert nemcsak stílusos megjelenést tesznek lehetővé, hanem rendkívül praktikusak a szemünk védelmét illetően. Egy minőségi napszemüveg előnyös például divatos utcai viseletként, de különböző sporttevékenységek közben is védi a szemet a káros UV sugaraktól, egészen 400 nanométerig, a sérülésektől, miközben tökéletes látáskomfortot biztosít. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy valóban prémium terméket viselve vessük bele magunkat a különféle kalandokba, hiszen a megfelelő lencse nélkül legfeljebb csak divatcikk módjára állja meg a helyét az adott napszemüveg.

Galéria Lista 1
Cébé Hacker napszemüveg shiny black

Divatos polikarbonát lencséjű napszemüveg....

Szállítási idő: max. 3 - 7 munkanap
20 990 Ft
Maptaq Qcamz Q-VJU videós sportnapszemüveg

Tégy egy lépést a jövő felé egy modern, beépített kamerával rendelkező sportszemüveggel!

28 990 Ft
1

A kínálatban található sportnapszemüveg anyaghasználat és dizájn terén sem vall szégyent

A keret a hajlékonyságából adódóan nem számít törékeny darabnak, sőt, kifejezetten strapabíró. A szemvédelmet az UVA és UVC sugaraknak ellenálló lencse biztosítja, ami emellett UV-400 védelemmel is rendelkezik. Érdemes még megemlíteni, hogy egy vízálló termékről van szó.

Miért kell egy napszemüvegnek vízállónak lennie?

A csavar a dologban nem más, mint az, hogy ez egy kamerával ellátott sportnapszemüveg, aminek a súlya mindössze 23 gr. Nem kell az akciókamerákkal és a különféle tartozékokkal vacakolni, amikor lélegzetelállító felvételeket szeretnénk készíteni például erdei vagy hegyi kerékpározás közben. A napszemüveg a beépített kamera révén kristálytiszta felvételeket készít 1280x720p felbontásban. Természetesen beépített tárhellyel is rendelkezik, ami nem kevesebb mint 4GB. A már említett vízállóság miatt, a vízi sportok szerelmeseinek is ideális választás. Úszáshoz, vitorlázáshoz gond nélkül használható a kamerás napszemüveg, amivel megörökíthető minden fontos és extrém pillanat. A kevésbé extrém helyzetekben is nagyszerű kiegészítőnek számít, például városnézés alkalmával. Nem kell külön a telefonunkkal babrálnunk, ha szeretnénk megörökíteni a látványosságokat, hiszen a napszemüvegben helyet foglaló kamera mindent rögzít, ahová csak nézünk, így nem maradunk le semmi lényegesről.