Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa Z5 Chrome automata kávékészítő gép

Cikkszám: BLRB_13357
Kapható hűségpont: 20116
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
670 550 Ft

Pontosan egy évvel azután, hogy belépett egy új piaci területre, a legkiválóbb termékek Super Premium Class piacára, a Jura újabb szenzációval rukkol elő ebben a termékosztályban: az Impressa Z-sorozat csúcsszintű darabjával, az Impressa Z5 Chrome készülékkel! A fényűző kivitelű Impressa Z5 króm egyaránt elbűvöli a kávé szerelmeseit és az esztétikum iránt lelkesedőket. Ez a gép az anyag, a forma és a célszerűség tökéletes szintézisét nyújtja. Ami a külső megjelenését illeti, a krómlemezes, szolíd alumínium borítás azonnal magára vonja a pillantásokat. Főbb jellemzői: Cappuccino készítés egy gombnyomásra: csak meg kell érinteni - ez a mottónk az Impressa Z5 gépek esetében. Most először lehetőség van arra, hogy egy kezelőgomb megérintésével, a csésze mozgatása nélkül készítsünk cappuccinót, latte macchiatót és sok más, népszerű specialitást. Hála ennek a fejlődésnek, Ön igazi baristává, olasz kávépultossá válhat odahaza, a saját konyhájában. Krómozott előlap: a gép krómozott, erős alumínium előlapja kecses hullámvonalú felületet biztosít a kezelési elemek elhelyezésére, ugyanakkor ellenállhatatlan vizuális élményt nyújt. Werner Zemp formatervező a látvány megalkotásakor magának a kávébabnak az érzéki, szerves formájából merített ihletet. Tükrös kijelzés, megvilágított kijelző: hála a megvilágított kijelzőnek, az Ön figyelmét tökéletesen összpontosító, világos szöveges/grafikus üzenetkijelzések szolgálják a könnyed kezelést. Csészetartó szilárd, présöntött cinkből, krómbevonattal, kézi polírozással: a csészetartó szilárd, présöntéses cinkből készült, krómbevonatos, kézzel polírozott felület teszi egyedülállóan esztétikussá a gép megjelenését. Több bonyolult gyártási eljárás, magas szakmai színvonal és a részleteknek szentelt nagy figyelem eredménye ez a látvány. Rozsdamentes acélból készült, vákuumos tejtartály. Energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM). Aktív kávébab-szint figyelés. Rotary Switch forgókapcsoló.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

Szállítási és fizetési módok

1. Futárszolgálat háztól házig

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 990 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 490 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

2. GLS csomagpontok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 700 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 450 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

3. Foxpost csomagterminálok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 750 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 650 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (kártyával a csomagautomatánál) vagy előre utalás (az utánvét felára 350 Ft)

Figyelem! A szállítási idő Foxpost esetén 1-2 munkanappal meghosszabbodhat!

4. Személyes átvetel az egri irodánkban

 • Nincs szállítási költség
 • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
 • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-16:00 - időpont-egyeztetés szükséges!
 • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók