Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa Z5 Chrome automata kávékészítő gép

Cikkszám: BLRB_13357
Kapható hűségpont: 20116
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
670 550 Ft

Pontosan egy évvel azután, hogy belépett egy új piaci területre, a legkiválóbb termékek Super Premium Class piacára, a Jura újabb szenzációval rukkol elő ebben a termékosztályban: az Impressa Z-sorozat csúcsszintű darabjával, az Impressa Z5 Chrome készülékkel! A fényűző kivitelű Impressa Z5 króm egyaránt elbűvöli a kávé szerelmeseit és az esztétikum iránt lelkesedőket. Ez a gép az anyag, a forma és a célszerűség tökéletes szintézisét nyújtja. Ami a külső megjelenését illeti, a krómlemezes, szolíd alumínium borítás azonnal magára vonja a pillantásokat. Főbb jellemzői: Cappuccino készítés egy gombnyomásra: csak meg kell érinteni - ez a mottónk az Impressa Z5 gépek esetében. Most először lehetőség van arra, hogy egy kezelőgomb megérintésével, a csésze mozgatása nélkül készítsünk cappuccinót, latte macchiatót és sok más, népszerű specialitást. Hála ennek a fejlődésnek, Ön igazi baristává, olasz kávépultossá válhat odahaza, a saját konyhájában. Krómozott előlap: a gép krómozott, erős alumínium előlapja kecses hullámvonalú felületet biztosít a kezelési elemek elhelyezésére, ugyanakkor ellenállhatatlan vizuális élményt nyújt. Werner Zemp formatervező a látvány megalkotásakor magának a kávébabnak az érzéki, szerves formájából merített ihletet. Tükrös kijelzés, megvilágított kijelző: hála a megvilágított kijelzőnek, az Ön figyelmét tökéletesen összpontosító, világos szöveges/grafikus üzenetkijelzések szolgálják a könnyed kezelést. Csészetartó szilárd, présöntött cinkből, krómbevonattal, kézi polírozással: a csészetartó szilárd, présöntéses cinkből készült, krómbevonatos, kézzel polírozott felület teszi egyedülállóan esztétikussá a gép megjelenését. Több bonyolult gyártási eljárás, magas szakmai színvonal és a részleteknek szentelt nagy figyelem eredménye ez a látvány. Rozsdamentes acélból készült, vákuumos tejtartály. Energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM). Aktív kávébab-szint figyelés. Rotary Switch forgókapcsoló.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 1090 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 300 Ft.

---

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 800 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 450 Ft.

---

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 950 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 550 Ft.

---

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

  • Nincs szállítási költség
  • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
  • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
  • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

---

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók