Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa Z5 Alumínium automata kávékészítő gép

Cikkszám: BLRB_13337
Kapható hűségpont: 18287
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
609 590 Ft

Most először kínál a Jura háztartási használatra tervezett, de professzionális színvonalat biztosító, teljesen automatikus eszpresszó- és kávéfőző gépet, amely megnyitja a kávékészítés új korszakát. Készítsen egyetlen gombnyomással tökéletes kávéspecialitásokat, például cappuccinót, anélkül, hogy közben a csészét el kellene mozdítania a helyéről. Cappuccino készítés egy gombnyomásra: csak meg kell érinteni - ez a mottónk az Impressa Z5 gépek esetében. Most először lehetőség van arra, hogy egy kezelőgomb megérintésével, a csésze mozgatása nélkül készítsünk cappuccinót, latte macchiatót és sok más, népszerű specialitást. Hála ennek a fejlődésnek, Ön igazi baristává, olasz kávépultossá válhat odahaza, a saját konyhájában. 3 mm vastag alumínium előlap. Rotary Switch forgókapcsoló: egyszerű elforgatással és megnyomással lehet navigálni az üzemeltetési és programozási lépések teljes spektrumában. Akár a kávé erősségét választja ki, akár a vízmennyiséget állítja be vagy egyéni neveket ad a különleges kávéféleségeknek, a forgókapcsoló mindent egyetlen kézmozdulatot igénylő műveletté egyszerűsít. Többnyelvű, jól érthető szöveges és grafikus kijelzés. Energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM) és környezetkímélő intelligencia: az Impressa Z5 aktív segítséget nyújt az energiatakarékossághoz. Az Energy Save Mode (E.S.M.) üzemmód révén a gép energiatakarékossági beállítása az Ön szokásaihoz igazodhat, miközben a szokásoshoz képest akár 40%-os energiamegtakarítás is elérhető. Ha pedig Ön hosszabb ideig nincs jelen, a gép áramellátásának teljes kikapcsolására is mód van. Aktív kávébabszint figyelés: az Impressa Z5 egyszer s mindenkorra véget vet azoknak az időknek, amikor kiürült kávéőrlők hangját kellett hallani és félig telt kávéscsészékkel kellett szembenézni. A gép idejében tájékoztatja a felhasználót arról, hogy mikor kell feltölteni a kávétartályt. Ezt a Jura újítása tette lehetővé: a tartályban levő kávébab mennyiségét a készülék állandóan figyeli, s amint a szint a meghatározott minimum alá csökken, a kijelzőn jelzés figyelmeztet erre. Impressa Web Pilot kompatibilis készülék: az Impressa Web Pilot egy teljeskörű program, amely egyaránt segíti a receptek használatát, a programozást, az ügyfélszolgálati tevékenységet és a statisztikák kezelését. A Web Pilot alkalmazásával lehetőség van a közvetlen programozásra, illetve az Impressa Z5 modellek működésének elemzésére is.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 1090 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 300 Ft.

---

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 800 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 450 Ft.

---

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 950 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 550 Ft.

---

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

  • Nincs szállítási költség
  • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
  • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
  • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

---

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók