Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa Z5 Alumínium automata kávékészítő gép

Cikkszám: BLRB_13337
Kapható hűségpont: 18287
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
609 590 Ft

Most először kínál a Jura háztartási használatra tervezett, de professzionális színvonalat biztosító, teljesen automatikus eszpresszó- és kávéfőző gépet, amely megnyitja a kávékészítés új korszakát. Készítsen egyetlen gombnyomással tökéletes kávéspecialitásokat, például cappuccinót, anélkül, hogy közben a csészét el kellene mozdítania a helyéről. Cappuccino készítés egy gombnyomásra: csak meg kell érinteni - ez a mottónk az Impressa Z5 gépek esetében. Most először lehetőség van arra, hogy egy kezelőgomb megérintésével, a csésze mozgatása nélkül készítsünk cappuccinót, latte macchiatót és sok más, népszerű specialitást. Hála ennek a fejlődésnek, Ön igazi baristává, olasz kávépultossá válhat odahaza, a saját konyhájában. 3 mm vastag alumínium előlap. Rotary Switch forgókapcsoló: egyszerű elforgatással és megnyomással lehet navigálni az üzemeltetési és programozási lépések teljes spektrumában. Akár a kávé erősségét választja ki, akár a vízmennyiséget állítja be vagy egyéni neveket ad a különleges kávéféleségeknek, a forgókapcsoló mindent egyetlen kézmozdulatot igénylő műveletté egyszerűsít. Többnyelvű, jól érthető szöveges és grafikus kijelzés. Energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM) és környezetkímélő intelligencia: az Impressa Z5 aktív segítséget nyújt az energiatakarékossághoz. Az Energy Save Mode (E.S.M.) üzemmód révén a gép energiatakarékossági beállítása az Ön szokásaihoz igazodhat, miközben a szokásoshoz képest akár 40%-os energiamegtakarítás is elérhető. Ha pedig Ön hosszabb ideig nincs jelen, a gép áramellátásának teljes kikapcsolására is mód van. Aktív kávébabszint figyelés: az Impressa Z5 egyszer s mindenkorra véget vet azoknak az időknek, amikor kiürült kávéőrlők hangját kellett hallani és félig telt kávéscsészékkel kellett szembenézni. A gép idejében tájékoztatja a felhasználót arról, hogy mikor kell feltölteni a kávétartályt. Ezt a Jura újítása tette lehetővé: a tartályban levő kávébab mennyiségét a készülék állandóan figyeli, s amint a szint a meghatározott minimum alá csökken, a kijelzőn jelzés figyelmeztet erre. Impressa Web Pilot kompatibilis készülék: az Impressa Web Pilot egy teljeskörű program, amely egyaránt segíti a receptek használatát, a programozást, az ügyfélszolgálati tevékenységet és a statisztikák kezelését. A Web Pilot alkalmazásával lehetőség van a közvetlen programozásra, illetve az Impressa Z5 modellek működésének elemzésére is.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

Szállítási és fizetési módok

1. Futárszolgálat háztól házig

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 990 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 490 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

2. GLS csomagpontok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 700 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 450 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

3. Foxpost csomagterminálok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 750 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 650 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (kártyával a csomagautomatánál) vagy előre utalás (az utánvét felára 350 Ft)

Figyelem! A szállítási idő Foxpost esetén 1-2 munkanappal meghosszabbodhat!

4. Személyes átvetel az egri irodánkban

 • Nincs szállítási költség
 • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
 • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók