Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa S9 OneTouch automata kávékészítőgép

Cikkszám: BLRB_13361
Kapható hűségpont: 5500
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
550 000 Ft

Az esztétikusan felszerelt háztartásért. Tíz évi tapasztalat és a vásárlók bizalma vezetett el a legkorszerűbb Impressa technológia kifejlődéséhez, amelynek alapján megjelenhetett a színen az Impressa S9 OneTouch, az Impressa S-sorozat csúcsterméke. Tulajdonságai: I.P.B.A.S. (Intelligent Pre Brew Aroma System) intelligens előáztatási rendszer, aktív kávébabszint figyelés, energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM), kétszintes, állítható magasságú kávéadagoló, Rotary Switch forgókapcsoló, Connector System csatlakozórendszer, professzionális cappuccino-habosító, csésze-megvilágítás, csúcsminőségű burkolat, magyar nyelvű program. Ultrakönnyű programozás: az S9 OneTouch gépben számos különböző program teszi lehetővé, hogy Ön finomhangolással igazítsa a kávét saját ízléséhez, illetve kedvenc kávéfajtáihoz és specialitásaihoz. Csak el kell forgatni és meg kell nyomni a Rotary Switch forgókapcsolót, és máris végigmehet a könnyen érthető programozási lépéseken, amelyek között akár ösztönösen is el fog igazodni. Kétszintes, állítható magasságú kávéadagoló: a kávéadagoló pontosan beállítható bármilyen csészemérethez 66-tól 146 mm-ig, biztosítva a tökéletesen lágy, selymes habot az Impressa S9 géppel készített minden egyes csésze kávéhoz. Ugyanakkor a beállíthatóság révén elkerülhető a folyadék ráfröccsenése a gép előlapjára. Interaktív iránymutatás a felhasználónak: a kiválóan olvasható kijelző párbeszédrendszere két sorban adja meg az egyszerű útmutatásokat, amelyek révén Ön az összes menüben el tud igazodni, hét nyelv közül választva ki a megfelelőt. A gépet még olyan felhasználók is rendkívül könnyedén tudják kezelni, akiknek kevés a tapasztalatuk automatikus kávéfőzőgépekkel; őket is segíti ez a rendszer, hogy a legjobban hasznosíthassák a készülék szerteágazó képességeit. Professzionális cappuccino-habosító: úgy érzi, ma a kedvenc kávéféleségek listáján az első helyen a csábítóan lágy cappuccino, a latte macchiato vagy valamilyen egyéb specialitás áll? Semmi gond, a cappuccino-habosító közvetlenül a tejtartályból szívja fel a tejet, majd felmelegíti és habosítja. Önnek csak meg kell nyomnia egy gombot, és máris egy újabb remekművel koronázhatja meg eddigi kávékészítési sikereit.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

Szállítási és fizetési módok

1. Futárszolgálat háztól házig

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 990 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 490 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

2. GLS csomagpontok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 700 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 450 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

3. Foxpost csomagterminálok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 750 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 650 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (kártyával a csomagautomatánál) vagy előre utalás (az utánvét felára 350 Ft)

Figyelem! A szállítási idő Foxpost esetén 1-2 munkanappal meghosszabbodhat!

4. Személyes átvetel az egri irodánkban

 • Nincs szállítási költség
 • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
 • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók