Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa S9 OneTouch automata kávékészítőgép

Cikkszám: BLRB_13361
Kapható hűségpont: 5500
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
550 000 Ft

Az esztétikusan felszerelt háztartásért. Tíz évi tapasztalat és a vásárlók bizalma vezetett el a legkorszerűbb Impressa technológia kifejlődéséhez, amelynek alapján megjelenhetett a színen az Impressa S9 OneTouch, az Impressa S-sorozat csúcsterméke. Tulajdonságai: I.P.B.A.S. (Intelligent Pre Brew Aroma System) intelligens előáztatási rendszer, aktív kávébabszint figyelés, energiatakarékos üzemmód (Energy Save Mode - ESM), kétszintes, állítható magasságú kávéadagoló, Rotary Switch forgókapcsoló, Connector System csatlakozórendszer, professzionális cappuccino-habosító, csésze-megvilágítás, csúcsminőségű burkolat, magyar nyelvű program. Ultrakönnyű programozás: az S9 OneTouch gépben számos különböző program teszi lehetővé, hogy Ön finomhangolással igazítsa a kávét saját ízléséhez, illetve kedvenc kávéfajtáihoz és specialitásaihoz. Csak el kell forgatni és meg kell nyomni a Rotary Switch forgókapcsolót, és máris végigmehet a könnyen érthető programozási lépéseken, amelyek között akár ösztönösen is el fog igazodni. Kétszintes, állítható magasságú kávéadagoló: a kávéadagoló pontosan beállítható bármilyen csészemérethez 66-tól 146 mm-ig, biztosítva a tökéletesen lágy, selymes habot az Impressa S9 géppel készített minden egyes csésze kávéhoz. Ugyanakkor a beállíthatóság révén elkerülhető a folyadék ráfröccsenése a gép előlapjára. Interaktív iránymutatás a felhasználónak: a kiválóan olvasható kijelző párbeszédrendszere két sorban adja meg az egyszerű útmutatásokat, amelyek révén Ön az összes menüben el tud igazodni, hét nyelv közül választva ki a megfelelőt. A gépet még olyan felhasználók is rendkívül könnyedén tudják kezelni, akiknek kevés a tapasztalatuk automatikus kávéfőzőgépekkel; őket is segíti ez a rendszer, hogy a legjobban hasznosíthassák a készülék szerteágazó képességeit. Professzionális cappuccino-habosító: úgy érzi, ma a kedvenc kávéféleségek listáján az első helyen a csábítóan lágy cappuccino, a latte macchiato vagy valamilyen egyéb specialitás áll? Semmi gond, a cappuccino-habosító közvetlenül a tejtartályból szívja fel a tejet, majd felmelegíti és habosítja. Önnek csak meg kell nyomnia egy gombot, és máris egy újabb remekművel koronázhatja meg eddigi kávékészítési sikereit.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 1090 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 300 Ft.

---

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 800 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 450 Ft.

---

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 39 999 Ft 950 Ft
40 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 550 Ft.

---

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

  • Nincs szállítási költség
  • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
  • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
  • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

---

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók