Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa J5 automata kávékészítőgép

Cikkszám: BLRB_13397
Kapható hűségpont: 11277
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
375 910 Ft

Teljes élvezet, tökéletes esztétikum! Tiszta, rendezett vonalvezetés és első osztályú anyagok - ez együttesen biztosítja az Impressa J5 formatervezésének sikerét. Minden egyes részletet alaposan átgondoltak a tervezők, hogy gondoskodjanak a részek összhangjáról és az egész készülék hibátlan szépségéről. Így az Impressa J5 valóban gyönyörű berendezési tárggyá vált, amely ugyanakkor kompakt formája révén szinte bárhol elhelyezhető. A JURA büszkén számol be egy további újításáról, amely ismét hozzájárul a még tökéletesebb kávé készítéséhez. Most először, immár nem csupán a kávékifolyó magassága állítható, hanem az oldaltávolság is, hogy a kifolyó pozíciója valóban minden szokásos csészetípushoz illeszkedni tudjon. Előnyök: szélességben állítható kávékifolyó; könnyen elkészíthető tejes különlegességek a Professional Cappuccino habosító használatával; programozható, 3 fokozatú forróvíz-hőmérséklet; praktikus tárolóhely a tartozékoknak; Rotary Switch forgókapcsoló; ESM (Energy Save Mode) energiatakarékos üzemmód; aktív kávébabszint figyelés; többnyelvű digitális párbeszédpanel. Állítható szélességű kifolyó: az újítások között megemlítendő az állítható magasságú és immár - most előszőr - egyszersmind állítható szélességű kifolyó. Ez meggátolja a kávé kifröccsenését és szavatolja az eszményi állagú, kiváló hab készítését. Három különböző hőmérsékletű forró víz: az Impressa J5 nemcsak csodás kávé készítésére alkalmas, ugyanakkor a legigényesebb teafogyasztót is nagyszerűen kiszolgálja. Ezt segíti a három különböző hőmérséklet beállításának lehetősége a forró vízhez. Ön akár egy kellemes zöld teát kíván, akár egy erős, ízes gyógyteát készítene, örömet fog találni az eredményben. Integrált tartozékok: ha már az embernek oly sok különlegesség elkészítésére van módja, nem árt az sem, ha kéznél van az összes tartozék. A gépben kialakított tároló könnyedén befogadja a mérőkanalakat és forróvíz-fúvókákat. Professional Auto-Cappuccino fúvóka: ezzel a fúvókával, amely alaptartozéka a gépnek, könnyen és gyorsan elkészíthetők olyan specialitások is, mint a latte macchiato vagy a cappuccino. Az eszköz először felszívja a tejet a tartályból, majd felmelegíti és habosítja. Kétféle színben kapható.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 19 999 Ft 990 Ft
20 000 Ft 30 000 Ft 490 Ft
30 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 19 999 Ft 700 Ft
20 000 Ft 30 000 Ft 450 Ft
30 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 19 999 Ft 750 Ft
20 000 Ft 30 000 Ft 650 Ft
30 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

  • Nincs szállítási költség
  • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
  • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
  • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók