Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa J5 automata kávékészítőgép

Cikkszám: BLRB_13397
Kapható hűségpont: 11277
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
375 910 Ft

Teljes élvezet, tökéletes esztétikum! Tiszta, rendezett vonalvezetés és első osztályú anyagok - ez együttesen biztosítja az Impressa J5 formatervezésének sikerét. Minden egyes részletet alaposan átgondoltak a tervezők, hogy gondoskodjanak a részek összhangjáról és az egész készülék hibátlan szépségéről. Így az Impressa J5 valóban gyönyörű berendezési tárggyá vált, amely ugyanakkor kompakt formája révén szinte bárhol elhelyezhető. A JURA büszkén számol be egy további újításáról, amely ismét hozzájárul a még tökéletesebb kávé készítéséhez. Most először, immár nem csupán a kávékifolyó magassága állítható, hanem az oldaltávolság is, hogy a kifolyó pozíciója valóban minden szokásos csészetípushoz illeszkedni tudjon. Előnyök: szélességben állítható kávékifolyó; könnyen elkészíthető tejes különlegességek a Professional Cappuccino habosító használatával; programozható, 3 fokozatú forróvíz-hőmérséklet; praktikus tárolóhely a tartozékoknak; Rotary Switch forgókapcsoló; ESM (Energy Save Mode) energiatakarékos üzemmód; aktív kávébabszint figyelés; többnyelvű digitális párbeszédpanel. Állítható szélességű kifolyó: az újítások között megemlítendő az állítható magasságú és immár - most előszőr - egyszersmind állítható szélességű kifolyó. Ez meggátolja a kávé kifröccsenését és szavatolja az eszményi állagú, kiváló hab készítését. Három különböző hőmérsékletű forró víz: az Impressa J5 nemcsak csodás kávé készítésére alkalmas, ugyanakkor a legigényesebb teafogyasztót is nagyszerűen kiszolgálja. Ezt segíti a három különböző hőmérséklet beállításának lehetősége a forró vízhez. Ön akár egy kellemes zöld teát kíván, akár egy erős, ízes gyógyteát készítene, örömet fog találni az eredményben. Integrált tartozékok: ha már az embernek oly sok különlegesség elkészítésére van módja, nem árt az sem, ha kéznél van az összes tartozék. A gépben kialakított tároló könnyedén befogadja a mérőkanalakat és forróvíz-fúvókákat. Professional Auto-Cappuccino fúvóka: ezzel a fúvókával, amely alaptartozéka a gépnek, könnyen és gyorsan elkészíthetők olyan specialitások is, mint a latte macchiato vagy a cappuccino. Az eszköz először felszívja a tejet a tartályból, majd felmelegíti és habosítja. Kétféle színben kapható.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

Szállítási és fizetési módok

1. Futárszolgálat háztól házig

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 990 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 490 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

2. GLS csomagpontok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 700 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 450 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

3. Foxpost csomagterminálok

 • A rendelt termékek összértéke 0-19.999 Ft-ig: 750 Ft
 • 20.000-29.999 Ft-ig: 650 Ft
 • 30.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (kártyával a csomagautomatánál) vagy előre utalás (az utánvét felára 350 Ft)

Figyelem! A szállítási idő Foxpost esetén 1-2 munkanappal meghosszabbodhat!

4. Személyes átvetel az egri irodánkban

 • Nincs szállítási költség
 • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
 • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók