Mindent Kapni Webáruház logo

Jura Impressa F50 automata kávékészítőgép

Cikkszám: BLRB_13226
Kapható hűségpont: 5999
Kiszerelés: darab
Ingyenes szállítás
299 990 Ft

Turn me on! Tulajdonságok: Easy-Auto-Cappuccino habosító; Rotary Switch forgókapcsoló; csésze-megvilágítás; piros kijelző; aromavédő fedél; Connector System csatlakoztatási rendszer; I.P.B.A.S. intelligens előáztatási rendszer; Claris Plus szűrőpatron; magyar nyelvű program. Rotary Switch forgókapcsoló: használatával kiválaszthatja a kívánt vízmennyiséget, vagy elegáns könnyedséggel végigmehet a programlépéseken. Csak el kell forgatni és meg kell nyomni a kapcsolót, s máris a személyes ízléséhez igazíthatja az összes beállítást. Easy Cappuccino habosító: a cappuccino szerelmeseinek egyszerű a dolguk: az Easy Cappuccino habosító közvetlenül a tartályból szívja fel a tejet, felmelegíti, majd habosítja. A kávéra így kerül a mindenki örömére szolgáló, kiváló állagú tejhab. Párbeszédes kijelzési rendszer: az intelligens elektronika a célszerű programok egész sorával szolgálja ki a felhasználót. A párbeszédes kijelzési rendszer világos útmutatást ad, még tapasztalatlan felhasználók számára is megkönnyítve az üzemeltetést és a programozást. Connector System: a csatlakoztatási rendszer révén egyszerűen alkalmazható a különleges vízfúvóka az egyenletes vízsugár biztosítására, vagy a gőzfúvóka, mellyel italokat lehet melegíteni. Egyszerűen megy a külön tartozékként kapható Professional Cappuccino habosító csatlakoztatása is.

Márka Jura

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

Szállítási és fizetési módok

1. Futárszolgálat háztól házig

 • A rendelt termékek összértéke 0-14.999 Ft-ig: 1100 Ft
 • 15.000-24.999 Ft-ig: 500 Ft
 • 25.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 150 Ft.

2. GLS csomagpontok

 • A rendelt termékek összértéke 0-14.999 Ft-ig: 800 Ft
 • 15.000-24.999 Ft-ig: 600 Ft
 • 25.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton) vagy előre utalás. Az utánvétbeszedés felára 150 Ft.

3. Foxpost csomagterminálok

 • A rendelt termékek összértéke 0-14.999 Ft-ig: 700 Ft
 • 15.000-24.999 Ft-ig: 600 Ft
 • 25.000 Ft felett ingyenes a szállítás

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, utánvét (kártyával a csomagautomatánál) vagy előre utalás (az utánvét felára 200 Ft)

Figyelem! A szállítási idő Foxpost esetén 1-2 munkanappal meghosszabbodhat!

4. Személyes átvetel az egri irodánkban

 • Nincs szállítási költség
 • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
 • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók