Mindent Kapni Webáruház +36 20/342-1511 3300 Eger Pápay Sámuel utca 2.
Mindent Kapni Webáruház logo

Coleman Rock Springs 3 háromszemélyes sátor

Cikkszám: 205120
Kapható hűségpont: 1199
Kiszerelés: darab
 • 2 év garancia
Ingyenes szállítás
39 990 Ft

Két külön bejárattal és előszobával rendelkező háromszemélyes kemping sátor sötétithető ablakokkal

Tulajdonságai

 • Stabil dóm szerkezet két tágas tároló helységgel.
 • Bevarrt erős poliészter padlózat, amely segít kint tartani a vizet és a bogarakat. Lélegző poliészter bogárbiztos falak.
 • Üvegszálas rudazat. A tartórudak előre hajlítottak, így megfelelő szögbe állva nagyobb belmagasságot biztosítanak. A rudak rövid darabokra bonthatók, így könnyedén elférnek akár egy hátizsákban is. A szerkezetnek köszönhetően biztosítva van a megfelelő szellőzés. Színkódos rudazat a sátorállítás megkönnyítésére.
 • Két bejárattal rendelkezik, így nem kell újraállítani a sátrat, ha változik a szélirány.
 • Belső zsebek az apróságok tárolására.
 • PVC ablakok segítségével több fényt engedhetünk a sátorba.

Alkalmazott technológiák

 • Coleman WeatherTec+ SystemWeatherTec™+ System: Biztosítja az egész család számára a száraz környezetet viharos időjárási viszonyok közepette is. Ezt a technológiát a Coleman Adventure sorozat összes termékénél alkalmazzák. A rendszer folyamatos fejlesztés alatt áll, így mindig a legmodernebb technológiát használják a sátrak tervezésénél, ezzel biztosítva a száraz kempingezési feltételeket.
 • Coleman Easy Set Up SystemEasy Set Up System: A rendszernek köszönhetően a lehető legkevesebb időt kell eltöltenünk sátrunk felállításával. Minden Coleman termék esetében gondosan megtervezték a sátor felállításának lépéseit a lehető legkönnyebb és leggyorsabb installálás érdekében. Minden Coleman sátor gyártásánál használják ezt a technológiát, így a sátor felverése körül nem adódhatnak bonyodalmak.
 • Coleman AirFlo rendszerAirFlo™ rendszer: Magas páratartalmú éghajlaton kondenzáció léphet fel. A kondenzáció csökkentésére az optimális módszer a megfelelő szellőzés. A Coleman tervezői sok időt fordítottak a családi és túrasátrak speciális szellőzőrendszerének kialakítására. Az AirFlo™ rendszer lehetővé teszi, hogy hideg levegő áramoljon be állítható esőnyílásokon vagy a cipzárral megnyitott sátorlapon keresztül, és meleg levegő távozzon a felső vagy oldalsó szellőzőkön keresztül, ezáltal létrehozva az optimális légáramlást. Az AirFlo™ rendszer teljes mértékben állítható és nagyobb szellőztető panelekkel rendelkezik annak érdekében, hogy megfelelő légmennyiséget biztosítson a családi és túrasátrakban.
 • Coleman Area Management SystemArea Management™ System: A Coleman és Coleman Adventure családi sátrait úgy tervezték, hogy ne kelljen feladni a megszokott otthon kényelmét. A nagy belső tér kényelmes és alkalmas a visszavonulásra, így a kikapcsolódás biztosított. A tágas előtér és alvóhelyek mellett megfelelő tér áll rendelkezésre felszereléseink tárolására is. Az újabb típusú családi sátrak konstrukciójánál még egy extrával kiegészítették az előbbi felsorolást, mégpedig egy belső sátortér kialakítással, melyet teljes hosszában hálós anyaggal vontak be. A kempingezés alkalmával nem kell mellőzni a kényelmet. Ezen felül praktikus kiegészítők, mint például zsebek, akasztók és termoelektromos elven működő szellőzők teszik második otthonunkká a sátrat.
 • Coleman tűzvédelemTűzvédelem: A tökéletes biztonság szempontjából az összes Coleman sátor önoltó hatású (kivéve a szilikonos anyagot), így tűz esetén elegendő idő áll rendelkezésünkre a sátor elhagyásához. Figyelem! Nem tűzálló! Ha folyamatosan tűz hatásának van kitéve, az anyag el fog égni.
 • DuraWrap sátorrudakDurawrap sátorrudak: Üvegszálas sátorrudak poliészter külső bevonattal. Rendkívül erősek és tartósak.
Súly (kg) 5.3
Garancia 2 év garancia
Márka Coleman
Férőhely 3
Víznyomásállóság (mm) 2000
Méret 325 x 190 cm, 125 cm magas
Anyagösszetétel Belső sátor: 100% poliészter, lélegző; külső sátor: poliészter vízálló PU bevonattal; aljzat: polietilén
Csomagolt méret 53 x 16 x 16 cm
Bejáratok száma 2
Rudazat 2 db 9,5 mm és 1 db 8,5 mm üvegszálas

Szállítási határidő

Mindig a termék képe mellett, a Kosárba gomb felett feltüntetett adat a mérvadó. Ez termékváltozatonként eltérhet!

A szállítási határidő a munkanapokon 12:00-ig beérkezett rendelésekre vonatkozik. 12:00 után a szállítási határidő 1 munkanappal meghosszabbodhat.

Szállítási és fizetési módok

GLS futárszolgálatGLS futárszolgálat háztól házig

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 19 999 Ft 990 Ft
20 000 Ft 30 000 Ft 490 Ft
30 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a futárnál).
Az utánvétbeszedés felára 250 Ft.

GLS csomagpontGLS csomagpontok

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Átfutási idő: 1 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 19 999 Ft 700 Ft
20 000 Ft 30 000 Ft 450 Ft
30 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (készpénzben vagy kártyával a csomagponton).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

FoxPost csomagautomataFoxPost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Átfutási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege Szállítási díj
0 Ft 19 999 Ft 950 Ft
20 000 Ft 30 000 Ft 850 Ft
30 000 Ft - Ingyenes!

Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás, vagy utánvét (kártyával a csomagautomatánál).
Az utánvétbeszedés felára 350 Ft.

Személyes átvételSzemélyes átvetel az egri irodánkban

 • Nincs szállítási költség
 • Az irodánk címe: 3300 Eger, Pápay Sámuel utca 2.
 • Nyitva tartás: munkanapokon 9:00-15:30 - időpont-egyeztetés szükséges!
 • Fizetési mód: Online bankkártya vagy Barion egyenleg, előre utalás vagy készpénzzel a helyszínen

A fenti díjak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os áfát. A feltüntetett díjakon kívül egyéb kezelési és csomagolási költségeket nem számítunk fel.

További információk: Szállítási feltételek és tudnivalók

 

Kapcsolódó blogbejegyzések

2020.06.15
Kempingezés után sokan hajlamosak arra, hogy a felszerelésüket alapos tisztítás és szárítás nélkül raktározzák el a garázsban vagy ahol éppen helyet találnak neki. Ez óriási hiba, különösen a sátrakkal kapcsolatban, ugyanis a körültekintő karbantartás...
2020.04.02
A természetbe bármikor kimehetünk, ha úgy érezzük, hogy levegőre, szabadságra vagy csak egy kis madárcsicsergésre vágyunk. Ha túl szűknek bizonyulnak az otthonunk falai, ha hívogat a napsütés és szeretnénk egy kicsit feltöltődni nemcsak D vitaminnal...