Mindent Kapni Webáruház logo
Szűrőfeltételek törlése
Ár
Márka
Galéria Lista 1
KiroMED Fitt gerincnyújtó pad

A KiroMED Fitt azoknak lett kifejlesztve, akiknél a fájdalom érzet nem korlátozza a mozgékonyságot. Mechanikus szerkezet, melyet a teljes függőleges helyzetig lehet kézzel irányítani, így alkalmas arra is, hogy a nyaki csigolyákat tökéletesen kilazítsa.

Ingyenes szállítás
60 960 Ft
KiroMED Mágneses Deréktámasz

A KiroMED Mágneses Deréktámasz nem csak a megelőzésben tökéletes partner, hanem a már kialakult, meglévő panaszoknál kiegészítő kezelésként is nagy segítséget nyújthat a hát-derék fájdalmak csillapításban és a mozgás élvezetének újrafelfedezésben.

13 990 Ft
KiroMED nyaknyújtó párna

A KiroMED nyaknyújtó párna lazít a váll és a nyaki rész merevségén, kiváló rehabilitációs eszköz, ezáltal kiegészítő kezelésként is egyaránt alkalmazható artrózisnál és porckorong sérvnél is.

12 990 Ft
KiroMED Praktik gerincnyújtó pad

A KiroMED Praktik tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik helyhiánnyal küzdenek a lakásban. Összecsukható, praktikus gerincnyújtó pad.

Ingyenes szállítás
48 770 Ft
KiroMED Prof gerincnyújtó pad

A KiroMED Prof, egy igazi gerincprofesszor, ami azoknak nyújt megoldást, akik nehezebben mozognak, gyengébb fizikai állapotban vannak, nagyobb fájdalmaik vannak, állandósult gerincproblémával, gerincsérvvel küzdenek.

Ingyenes szállítás
230 000 Ft
1