Mindent Kapni Webáruház logo

YJ-23 biológiai mikroszkóp

Cikkszám: YJ-23
Kapható hűségpont: 638
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
  • 2 év garancia
Ingyenes szállítás
Nagyítás
31 900 Ft

Elemmel működő mikroszkóp

Az YJ-23 biológiai mikroszkóp adataira pillantva láthatjuk, hogy meglepően alacsony ára ellenére számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekkel csak a drágább modellek bírnak. Minősége messze meghaladja a játékmikroszkópokét, hiszen optikai elemei üvegből készültek, míg alkatrészei fémből. A mikroszkóp jellemzője, hogy ceruza akkumulátorokkal üzemeltethető, így terepi munkára is kiválóan alkalmas, ahol nincs 220V-os hálózati áramforrás.

Akromatikus objektív és nagylátószögű okulár

Az YJ-23 mikroszkóp három, akromatikus objektívvel rendelkezik, ezek 4x-10x-40x-es nagyításúak. A mikroszkóp kategórián belüli kiemelkedő tulajdonsága az okulárfoglalata, amely lehetővé teszi különböző nagyítású, nagylátószögű szabvány okulárok használatát (WF5x, WF10x, WF12.5x, WF16x, WF20x).

Ezekkel sokkal többféle nagyítást érhet el, mint a csak egyetlen (fix) okulárt tartalmazó mikroszkóppal. A 10x-es nagyítású (WF10x) plánokulárral példul 40x-100x-400x-os nagyításokra képes az eszköz. Az okulárok közül egy darab alaptartozéka a mikroszkópnak (a továbbiak külön is megvásárolhatók webáruházunkban).

Beépített megvilágítás és kétsebességes fókuszírozó

Komoly mikroszkóp nem létezhet beépített megvilágítás nélkül, mely az éles, kontrasztos és kellően megvilágított képet biztosítja. Alacsony ára ellenére mikroszkópunk beépített, folyamatos teljesítményt nyújtó LED-es megvilágítással rendelkezik, intenzitásának mértéke hat állású diafragmával változtatható. A "normál" fókuszírozó mellett finomfókuszírozót is találunk a precíz élességállítás érdekében.

A finomságok azonban nem érnek itt véget: a mikroszkóp feje 45°-ban döntött a kényelmesen betekintés érdekében.

Az alapcsomag tartalmaz még egy erős takarófóliát is, mellyel megvédhetjük a mikroszkópot a portól, amikor az nincs használatban.

Súly (kg) 1.7
Garancia 2 év garancia
Objektív akromatikus
Mikroszkóp típus Biológiai mikroszkóp
Kondenzor NA 0.65
Kétsebességes fókusz Igen
Betekintőfej típusa Monokuláris (egyszemes)
Tárgyasztal finommozgatás Nem
Megvilágítás LED
Tárgyasztal mérete 95 x 95 mm