Mindent Kapni Webáruház logo

XTD-3B-LED sztereo-mikroszkóp

Cikkszám: XTD-3B-LED
Kapható hűségpont: 798
Kiszerelés: db
Szállítási idő: max. 5 munkanap
Ingyenes szállítás
Nagyítás
39 900 Ft

A sztereo-mikroszkópok népszerűségüket széleskörű és egyszerű felhasználhatóságuknak köszönhetik. Műszerészek, (érme-) restaurátorok, de biológusok számára is ajánlható eszközök. Mivel nem kell preparátumokat készíteni, akár egy egész bogarat is vizsgálhatunk alatta. A látvány minden esetben szinte lélegzetelállítóan háromdimenziós.

A mikroszkóp objektívjei 1x és 2x nagyításúak, mely mellé tetszőlegesen választhatunk 10x, 15x és 20x-os nagylátószögű okulárok közül. Az elérhető nagyítások ezáltal 10x és 40x-es között kombinálhatóak. A mikroszkóp feje egy rúdon fel-le csúsztatható, sőt igény szerint akár oldalra is kifordítható, ezáltal gyakorlatilag tetszőleges méretű tárgyak alátehetőek. (A tárgyasztalon maximum 90 mm méretű tárgyról kapunk éles képet.) Az objektívek alatt 45 mm hely marad munkára. A leképzett látómező mérete kb 40 mm (5x) és 5 mm (40x) között változik.

A binokuláris fej 45°-ban döntött, szemtávolsága 55-75 mm között szabadon állítható. Bal oldalon dioptria korrekciót találunk. A megvilágításról beépített LED világítás gondoskodik. A tárgylemez műanyag korong fekete, illetve fehér felülettel rendelkezik. Az okulárok felső részére a csomagban található gumi szemkupakot felhelyezve kizárhatjuk az oldalsó szórt fényeket, így kényelmesebbé válnak a megfigyelések.

A mikroszkópban látottak digitális rögzítéséhez ajánljuk a ToupCam kamerasorozatunk tagjait - ezek mikroszkópba helyezéséhez szükség van 30.5 mm-es adapterre, ami felár ellenében szintén megvásárolható boltunkban.  

Az alapcsomag tartalmaz még erős takarófóliát, mellyel megvédhetjük a mikroszkópot a portól, mikor nincs használatban.

Figyelem! A csomag csak 1 okulárpárt tartalmaz. További sztereo okulárok megvásárolhatók webáruházunkban.

Súly (kg) 2.2
Mikroszkóp típus Sztereo mikroszkóp
Okulár méret 30.5 mm
Alsó megvilágítás nincs
Munkatávolság 55 mm
Felső megvilágítás van