Mindent Kapni Webáruház logo

Tündér 3 részes gyermekágynemű - Kis Herceg

Cikkszám: SZKO_0-013_KH
Kapható hűségpont: 317
Kiszerelés: készlet
10 590 Ft

Háromrészes babaágynemű Kis Herceg. Paplan, párna és rácsvédő.

Ágyneműink minőségi, európai importból származó textíliából készültek. Általános méretek: paplan: kb. 90 x 135 cm, párna: kb. 42 x 33 cm. Kérésre más méretű paplan elkészítését is vállaljuk. Az ágyneműcsaládokhoz az ágyneműszett mellé harmonikusan hozzáillő kiegészítők faliszőnyeg, lámpaernyő, baba-mama párna, játszószőnyeg is rendelhetők. A fejvédő mérete: hossz: kb 200 cm, oldalfülek: 27 cm magasak, a középső ív: kb 40 cm magas.

Alapanyaguk 100% pamut. A töltet 100 % polyester, ami szintén bevizsgált anyag. A töltet kiválasztásánál fontos szempont volt az is, hogy lágy legyen, ami körülöleli a baba testét, meleg nyugodt alvást biztosítva ezáltal.

Az újszülöttek részére mindenképpen ajánljuk minimum a fejvédővel kiegészített 3 részes garnitúra vásárlását, mivel a baba forgolódása révén beütheti pici fejecskéjét a kiságy rácsaiba. A 4 részes változat kiegészül a baldachinnal, amelynek anyaga lehet csak textil és lehet muszlin, azaz áttetsző anyag. Az áttetsző muszlin baldachin megszűri a fényt, és a port, de betekintést nyújt a babára. A textil baldachin az erősebb fényhatás ellen véd. Miért ajánljuk a baldachin használatát? Mert megnyugtató, védelmet nyújtó kuckó érzését erősíti a babában, azt az állapotot idézi, amikor még édesanya testének védelmében növekedett. Összhatásában romantikus varázslat a szobában, főként, ha anyagában hozzáillő textilekkel egészül ki.

MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT ÉS EGYETLENKÉNT ÖKOTEX STANDART 100 BIZONYÍTVÁNY A BÉBI KATEGÓRIÁBAN!

;

Anyagösszetétel 100% pamut
Töltet 100% poliészter