Mindent Kapni Webáruház logo

Tibet zászló (AS-50) 90 x 150 cm

Cikkszám: ZAS00098
Kapható hűségpont: 61
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
2 050 Ft

Tibet zászlaja poliészter anyagból 90 x 150 cm

A zászló alján látható két oroszlán az evilág és a túlvilág közötti harmóniát, egységet jelképezi. Az oroszlánok fölött húzódó fehér vonulat utal a hófödte hegycsúcsokra, mely az országot jellemzi. Az oroszlánok kezében tartott három lángoló igazgyöngy a Buddhát (a megvilágosodottat), a dharmát (a tanítást) és a szanghát (a buddhista gyülekezetet) jelképezi. Alatta tartják a jinjang mintájú drágakövet, mely a törvényes rend megfelelője. Az igazgyöngyök feletti 12 sugár a 6 tibeti törzs 2-2 leszármazottját képviseli. Színeik a zászlót védelmező két istenséget (nő és férfi) idézik.

Hol használható a zászló?

Dekorációs céllal bárhol: beltérben, szoba, klubhelység vagy iroda falán is. Kültéri rendezvényekre, békés felvonulásokra is kivihető.

Hogyan használható?

A zászló egyik rövidebb oldalán lévő passzén két rézkarika található, mely segítségével akár zászlórúdra is felhúzható. Tisztítása egyszerű. Tartós kültéri használata azonban nem javasolt.

Kiknek ajánljuk?

Ezt a tibeti zászlót kifejezetten iskoláknak, közintézményeknek ajánljuk, de gyűjtőknek, sportrajongóknak, vagy ajándéknak is remek választás lehet.

Anyagösszetétel 100% poliészter
Méret 90 x 150 cm