Mindent Kapni Webáruház logo

Tárgyasztal finommozgatás sztereo mikroszkóphoz

Cikkszám: TAFM-SZM
Kapható hűségpont: 598
Kiszerelés: db
Szállítási idő: max. 5 munkanap
Ingyenes szállítás
29 900 Ft

Ez a tárgyasztal finommozgatás - melyet kifejezetten sztereomikroszkópokhoz fejlesztettek ki - biztosítja önnek a mikroszkóp alatt vizsgált tárgyak precíz és finom mozgatását a különböző irányokban!  Elsősorban az SZM sorozatú mikroszkópjainkhoz ajánlott termék. 

Mivel a sztereomikroszkópok - szemben a biológiai mikroszkópokkal - nincsenek ellátva finom mozgásokat lehetővé tevő tárgyasztallal, így marad a kevéssé professzionális és főleg kevésbé kényelmes „kézi módszer”, azaz a mikroszkóp alá helyezett tárgyakat, vizsgált anyagok kézi mozgatása, ami különösen nagyobb nagyításoknál vagy precíziós munkáknál lehet zavaró. Most azonban lecserélheti ezt a nehézkes és kényelmetlen módszert a valóban profi megoldást nyújtó tárgyasztal finommozgatásra!

Tegye egyszerűen a mikroszkóp talpazatára a finommozgatást biztosító tárgyasztalt, arra pedig a vizsgálandó dolgot, tárgyat - majd mozgassa azt a mikroszkóp látómezejében precízen és kényelmesen, a tárgyasztalon található állítógombok segítségével! Ezzel a megoldással a legnagyobb nagyításokon is kényelmes, pontos, precíz léptetést érhet el fel-le és jobbra-balra irányokban egyaránt! A tárgyasztalra tárgylemezt is tehet az átvilágítandó/megvilágítandó tárggyal, mivel az asztalt hagyományos tárgylemez leszorítókarokkal is ellátta a gyártó.

Apró, ám észlelés közben mégis fontos kényelmi szolgáltatás, hogy a finommozgatást biztosító tárgyasztalt a gyártó nagy méretű állítógombokkal szerelte fel - ezekkel könnyedén és rendkívül kényelmesen mozgathatja a vizsgált objektumot a mikroszkóp látómezejében.  

A tárgyasztal finommozgatás technikai adatai:

  • Oldalirányú mozgatási lehetőség: 75 mm
  • Fel-le irányú mozgatási lehetőség 56 mm
  • Tárgyasztal finommozgatás mérete (szélesség, magasság, vastagság): 180 x 155 x 27 mm
  • Tárgyasztal finommozgatás üveglapjának mérete: 116 x 96 mm