Mindent Kapni Webáruház logo

SkyWatcher 60/900 refraktor

Cikkszám: sky-60-900-ref
Kapható hűségpont: 876
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
  • 5 év garancia
Ingyenes szállítás
Változat
Típus
29 200 Ft

Ezt a 60 mm átmérőjű távcsövet előszeretettel ajánljuk kezdő égboltmegfigyelők számára. A Hold apró kráterei, a Szaturnusz csodás gyűrűje, vagy éppen a Jupiter pompás felhősávjai egészen biztosan lenyűgözik a kezdő megfigyelőt. De a távcső többre is képes! Némi gyakorlat birtokában számos kettőscsillag vagy káprázatos csillaghalmaz és sejtelmes galaxis is lencsevégre kapható.

A dobozban mindent megtalál, ami a kezdéshez szükséges. Mindenekelőtt két okulárt, melyek 45x és 90x-es nagyítást adnak, ezen túlmenően egy 2x barlow lencsét, mellyel további 90x és 180x-os nagyítások érhetőek el. Az alapcsomag része egy 6x24-as keresőtávcső, mely az égitestek beállítását könnyíti meg, illetve egy zenittükör, mely kényelmes betekintést garantál. A napkivetítő ernyő a Nap biztonságos megfigyelésére szolgál, segítségével lehetővé válik a napfoltok megfigyelése is. (A napkivetítő ernyő használatához kérjük tekintse meg a mellékelt fotót.)

A csomag tartalmazza az EQ-1 mechanikát, mellyel könnyen követheti az égboltot, ezáltal előnyösebb, mint legtöbb áruházi távcsőhöz adott ún. azimutális mechanika. Az okulártálcára számos kiegészítőt helyezhetünk, akár az észlelőteánkat is. A kihúzható alumíniumláb pedig testmagasságunkhoz igazítható.

Foglaljon helyet a távcső mellett és fedezze fel mielőbb az égbolt csodáit!

Figyelem! Az alaptartozék barlow lencse használatakor a zenittükröt el kell távolítania, ellenkező esetben nem kap fókuszt.

Fókusz 900 mm
Optikai rendszer akromatikus refraktor
Zenittükör 1.25''
Kereső 6x24
Garancia 5 év garancia
Nagyítás Elméleti max.: 120x
Átmérő 60 mm
Egyéb napkivetítő ernyő
Átmérő (mm) 60
Márka SkyWatcher
Fényerő F/15
Felbontóképesség 1.93"