Mindent Kapni Webáruház logo

SkyWatcher 60/700 refraktor +AZ-2

Cikkszám: sky-60-700-az-2
Kapható hűségpont: 654
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
Típus
21 800 Ft

Ezt a távcsövet előszeretettel ajánljuk kezdő égboltmegfigyelők számára. A Hold apró kráterei, a Szaturnusz csodás gyűrűje vagy éppen a Jupiter pompás felhősávjai egészen biztosan lenyűgözik a kezdő megfigyelőt. De a távcső többre is képes! Némi gyakorlat birtokában számos kettőscsillag, vagy káprázatos csillaghalmaz és sejtelmes galaxis is lencsevégre kapható.

A dobozban mindent megtalál, ami a kezdéshez szükséges! Mindenekelőtt két okulárt, melyek 35x és 70x-es nagyítást adnak. Az áruházi távcsövektől eltérően az okulárok mérete a mai szabványt követi, így könnyűszerrel vásárolhat további nagyításúakat. Az alapcsomag része egy 5x24-as keresőtávcső, mely az égitestek beállítását könnyíti meg, illetve egy zenittükör, mely kényelmes betekintést garantál. A csomagban találunk egy képfordító prizmát, mellyel a távcső nappali természet-megfigyelésre is jól használható.

A csomag tartalmazza az AZ-2 azimutális állványt, mely természet-megfigyelésre is könnyűszerrel használhatóvá teszi a távcsövet. Az okulártálcára számos kiegészítőt helyezhetünk, akár az észlelőteánkat is. A kihúzható alumíniumláb pedig testmagasságunkhoz igazítható.

Foglaljon helyet a távcső mellett és fedezze fel mielőbb az égbolt csodáit!

Optikai rendszer akromatikus refraktor
Súly (gramm) 1400
Nagyítás Elméleti max.: 120x
Fókusz 700 mm
Átmérő 60 mm
Egyéb képfordító prizma
Márka SkyWatcher