Mindent Kapni Webáruház logo

Scopium Nature 10x50 binokulár

Cikkszám: Nature 10x50
Kapható hűségpont: 537
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
  • 2 év teljeskörű garancia
17 900 Ft

A Scopium Nature 10x50 távcső puritán külseje ne tévesszen meg senkit: az egyszerű külső elsőrangú optikai jellemzőket takar.

Az üvegből készült 50 mm-es objektívje, illetve nagy (114 m/1000 m) látómezeje jól felhasználhatóvá teszi az élet szinte minden területén, legyen szó akár természet-megfigyelésről vagy sportesemény megtekintéséről. Az olcsóbb eszközökhöz képest fényesebb és élesebb képet ad, melyet különösen borús időben, vagy szürkületi, éjjeli megfigyeléskor érzékelhetünk. Mindezt a hatékonyabb (minden felületen többrétegű) tükröződéscsökkentő bevonatok, valamint a drágább látcsövekben is alkalmazott BaK4 üveganyagból készült prizmák garantálják. A távcső stabil és kényelmes fogását a külső gumiborítás biztosítja.

A binokulár fontos jellemzője, hogy nagy pupillatávolságának köszönhetően szemüvegesek is kényelmesen használhatják anélkül, hogy a szemüveget le kellene venniük. Egy vászon hordtáska, illetve a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei.

A binokulárra egyedülálló módon 2 év teljeskörű garanciát vállalunk! Kézzel, egyenként ellenőrzött mindegyik darab átadás előtt.

Prizmák típusa Porro
Relativ Fény. In 25
Szürkületi érték 22
Egyéb Hordtáska
Méret 173 x 182 mm
Nagyítás 10x
Objektív 50 mm
Prizmák anyaga BAK4
Bevonat Fully Multicoated
Közelfókusz (m) 6
Pupillatávolság 19 mm
Súly (gramm) 870
Garancia 2 év teljeskörű garancia
Nitrogén töltés Nem
Vízhatlan nem
Márka Scopium
Látómező 6.5°, 114m