Mindent Kapni Webáruház logo

Olang Auronzo Sympatex bakancs

Cikkszám: 103692
Kapható hűségpont: 569
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 10 munkanap
Ingyenes szállítás
Méret
56 990 Ft

Nubuk bőrből, Sympatex membránnal és Vibram talppal szerelt bakancs

Az Olang bakancsok csúcsmodellje. Puha nubuk bőrből készül, Sympatex membránnal és Vibram talppal. Kényelmes és erős.

Egyesíti a technika és a komfort összes jó tulajdonságát. Magas víznyomásállósága és aktív páraáteresztő képességének köszönhetően komolyabb hegyi túrákon is megállja a helyét.

Talpa mélyen barázdált kopásálló és csúszásmentes Vibram, optimális tapadást biztosít meredek hegyi lejtőkön is.

Tudinvalók a Sympatexről

Szabadalmaztatott vízálló, lélegző laminált membrán réteg, mely 100%-ban újrahasznosítható anyagból készül. Ez a bőrbarát membránréteg rendkívül rugalmas, jól illeszthető a hordozóanyaghoz, lábbelik esetében a bőrhöz és egy erős, szakadásálló réteget képez a bélés és a külső bőr rétege között. A bőr felszínéről képes elvezetni a vízgőz formájában keletkező verejték nagy részét, míg a kívülről érkező csapadékot hatékonyan távol tartja a lábbeli belsejéből. Mind a páraáteresztő, mind pedig a vízálló kapacitásnak számszaki határai vannak. A Sympatex membrán esetében vízhatlannak tekinthető a lábbeli, mert 4000 mm feletti kategóriába sorolható.

Tudnivalók a Vibram talpról

A technológia névadója az olasz származású Vitale Bramani, aki a harmincas évek végén alakította a Vibram márkát. Napjainkban ez a talptípus a legismertebb és a legkedveltebb a csúcsminőségű lábbelik kategóriájában. Számos cipőkészítő gyár használja a Vibram által kikísérletezett speciális gumikeverékeket, melyekre a nagy kopásállóság és optimális tapadás a legjellemzőbb. A külső talpon elhelyezett robosztus bütykök a puha erdei vagy a keményebb sziklás talajokon is egyaránt jól „kapaszkodnak”, meggátolva a kellemetlen kicsúszást. Mára a Vibram több mint százféle talptípust készít, amelyet különféle tevékenységeknek megfelelően alkalmaznak szerte a világon.

Márka Olang
Talp Vibram
Vízálló igen
Felsőrész anyaga nubuk bőr + Sympatex