Mindent Kapni Webáruház logo

Laica MagnesiumActive 2 darabos bi-flux szűrőbetét

Cikkszám: G2M
Kapható hűségpont: 116
Kiszerelés: db
Szállítási idő: max. 8 munkanap
3 890 Ft

2 hónapra (vagy 300 l víz szűréséhez elegendő) magnéziumpótló vízszűrőbetét

A legújabb fejlesztésű Laica MagnesiumActive™ szűrőbetét azon túl, hogy csökkenti a nem kívánt anyagokat az ivóvízben, amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet, növeli a magnézium koncentrációját, amely természetesen is jelen van a vízben, így növelve az emberi szervezet magnézium-ellátását.

Ásványi anyagok beépülése a szervezetbeSportolás közben a szervezet rengeteg ásványi sót veszít. Aki rendszeres fizikai vagy szellemi megterhelésnek van kitéve, a dehidratáltság és/vagy a magnéziumhiány koncentrációzavarhoz vezethet. Ennek elkerülése végett elengedhetetlen a folyadék és magnézium pótlása. Ez a speciális szűrőbetét megoldást nyújt arra a problémára, hogy vízszűréskor a káros anyagok csökkenése mellett a létfontosságú ásványi anyagok is csökkennek. Ez a speciális magnesiumactive™ szűrőbetét az egyik leghatékonyabb megoldása magnézium-ionokkal növelt tisztított csapvíz napi rendszerességgel történő fogyasztása. A folyadékkal bevitt ásványi anyagok beépülése hatékonyabb és gyorsabb összehasonlítva az élelmiszerekkel bevitthez képest.

Laica MagnesiumActive™ szűrőbetét az univerzális szűrőbetét továbbfejlesztett változata, egy speciális ioncserélő gyanta és aktív szén, valamint magnézium ionok kombinációja.               

  • Akár 20%-al hatékonyabb a hagyományos szűrőbetétnél
  • nagy sebességű szűrőbetét
  • 150 liter vízszűrési kapacitás
  • magnéziumpótlás literenként kb. 60-80 gramm

5 lépcsős szűrés

A rendszer kulcseleme a legújabb fejlesztésű Bi-flux szűrőbetét, amely ioncserélő gyanta és aktív szén keveréket tartalmazza, valamint egyedi felépítése szabadalommal védett (önmagában erre - a Bi-flux szűrőn kívül - nem képes egyik szűrő sem).

A csomag 2 db Bi-flux szűrőbetétet tartalmaz, mely összességben 2 hónapra vagy 300 liter szűrt vízhez elegendő.

Természet ihlette szűrés

  • A gravitációt kihasználva szabályozott sebességgel (a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása) a csapvíz áthalad az aktív szén, illetve ioncserélő gyanta golyócskák között és ezzel mechanikailag, illetve kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológiailag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium…) a vízben maradnak
  • Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket.
  • Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát.
  • Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe.
  • A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés-gátlót.

A szűrt vízről bővebben itt tájékozódhat.

Márka Laica
Súly (gramm) 204