Mindent Kapni Webáruház logo

Laica elektronikus testtömeg-összetétel mérleg 150kg

Cikkszám: PS5008L
Kapható hűségpont: 159
Kiszerelés: db
Szállítási idő: max. 8 munkanap
  • 2 év garancia
7 990 Ft

Az elektronikus személyi -és testösszetétel mérleg megbízható és precíz társ lehet az ideális testsúly, illetve a test összetételének megtartásában, kialakításában.

Egy diétánál, vagy akár az ideális testsúly megtartásánál elengedhetetlenül fontos, hogy akár nap, mint nap kövesd a test összetételének a változását. A testsúly önmagában nem nyújt teljes képet, mivel jelentősen befolyásolhatja aerob edzés, vagy pl. szaunázás okozta víztartalom-veszteség.

Ha nem méred, hogyan tudnál változtatni rajta?

Ez az új személyi mérleg segít kiszámolni a napi kalóriaszükségletedet és testednek összetételét (víztartalom, izomzat és a csontozat súlyának százaléka) magasság, kor és nem alapján. A test összetétele (sovány tömeg, testzsír tömeg, folyadéktartalom, izomzat és a csontozat súlyának százaléka) és a napi szükséges kalória-bevitel pontos mértéke segít abban, hogy kiszámoljd a felesleges zsír mennyiségét, és ugyanakkor abban is, hogy a tápláltsági állapotod alapján felmérje ideális testsúlyadat. Mindez lehetővé teszi, hogy olyan étrendet és edzésprogramot alakíts ki, amely nélkülözhetetlen az életminőséged javításához, az egészséged megőrzéséhez és a betegségek megelőzéséhez.

Jellemzői

  • Beosztás: 100 g
  • Terhelhetőség: 150 kg
  • Pontosság: 0,2- 1
  • Nagy LCD kijelző
  • Testsúly, testtömeg-összetétel (BMI) kijelzése
Garancia 2 év garancia
Márka Laica