Mindent Kapni Webáruház logo

Laica Bi-Flux szűrőbetét 3+1 darabos csomag

Cikkszám: LC-LF4M-A
Kapható hűségpont: 209
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
6 990 Ft

Univerzális szűrőbetét a LAICA Bi-flux, Bodyform Bi-flux, Brita Maxtra, BWT Duomax rendszerekhez

Akár 20%-kal hatékonyabb a hagyományos szűrőbetétnél. Nagy sebességű szűrőbetét, 150 liter vízszűrési kapacitás. A rendszer kulcseleme a legújabb fejlesztésű Bi-flux szűrőbetét, amely ioncserélő gyanta és aktív szén keveréket tartalmazza, valamint egyedi felépítése szabadalommal védett. Önmagában erre a Bi-flux szűrőn kívül nem képes egyik szűrő sem.

Természet ihlette szűrés

  • A gravitációt kihasználva szabályozott sebességgel (a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályozása) a csapvíz áthalad az aktív szén, illetve ioncserélő gyanta golyócskák között és ezzel mechanikailag, illetve kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológialilag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium) a vízben maradnak.
  • Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket.
  • Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek, pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium tartalmát.
  • Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe.
  • A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót.

A végeredmény 150 liter tiszta, szűrt víz.

Márka Laica