Mindent Kapni Webáruház logo

Kókuszpólya Szundi Maci bézs

Cikkszám: sze-0-491-szmb
Kapható hűségpont: 138
Kiszerelés: darab
4 620 Ft

Kókuszpólya finom pamut anyagból

Óvja a babát a gerincét és hátizmait érő terheléstől.

Ugye mindannyian tudják, hogy az újszülöttnek még nincs benőve a fején a nagykutacs? Vigyázni kell, mert ott sérülékeny a baba feje. De arra kevés anyuka gondol, hogy a baba gerince is nagyon gyenge még a kezdeti időszakban. A gerincoszlop melletti izmok sem erősek, ezért nincs tartása a babának, amikor felvesszük. Ezeknek még meg kell erősödni, hogy felnőtt korában egyenes tartású, egészséges ember lehessen belőle! Ehhez nyújt segítséget a kókuszpólya.

A pólya nagyon is fontos kelléke a kezdeti időszaknak. Mindegy, hogy milyen pólya, kókusz, vagy hagyományos, de nagyon fontos termék, mert tartja a baba gerincét. Az idegenkedés a pólyától talán onnan származik, hogy az anyukák azt gondolják, a kiságyban is abban kell tartani a kicsit. Nem, a kiságyban hagyják szabadon rugdalózni, ha már letették a babát, akkor már vegyék ki a pólyából, már nincs szükség a pólyára.

A kókuszpólyának nagyon egyszerű a használata. Beleteszik, felhajtják a lábrésznél, és már rögzíthetik is a tépőzárral. Van még rajta egy második biztonsági elem: egy kötő is. Ha mosni szeretnék, egy mozdulattal el lehet távolítani a kókuszbetétet a hátoldalon található tasakból, és máris mosható. Ha már kinőtte a baba, a kókuszbetétet távolítsák el belőle és használható hempergőként, vagy a pelenkázó lapra puha, meleg alátétnek.

Anyaguk szintén az ágyneműhöz harmonizáló.

Mérete kiterítve: 70x70 cm.

Anyagösszetétel 100% pamut

Ehhez a termékhez vásárolták még