Mindent Kapni Webáruház logo

Forever Miss Splendy 6 személyes kávéfőző

Cikkszám: F-Splendy6
Kapható hűségpont: 266
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 5 munkanap
  • 2 év garancia
8 890 Ft

Hatszemélyes inox kávéfőző

Praktikus, funkcionális és tartós elegancia. A Miss Splendy az igazi rozsdamentes kávéfőző. 18/8 rozsdamentes acélból készül és elnyűhetetlen. Alkalmas indukciós főzőlapon való használatra is.

Tulajdonságai

  • Ergonomikus fogantyú: az új ergonomikus formájú fogantyú bakelitből készül, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Robosztus és megbízható.
  • Rozsdamentes acél: anyaga elnyűhetetlenné teszi a kávéfőzőt és évekig megőrzi ragyogó fényét. Mosogatógépben elmosható.
  • Szilikon tömítés: könnyű kicserélni, higiénikus szilikonból készül, könnyű tisztítani, hőálló és tartós. Az alkatrészek hozzáférhetők.
  • Ergonomikus nyitás: ergonomikusan a perem szélénél elhelyezett gomb könnyen nyithatóvá teszi a kávéfőző fedelét, lehetővé téve az egykezes használatot.
  • Tükörfényes polírozás: fényes kivitel, köszönhetően a nagyon gondos fényezési folyamatnak, mely kiemeli vonalait és esztétikus megjelenését.

A kávéfőző aljának átmérője: 9,5 cm.
Gáz, elektromos, kerámia és indukciós főzőlapon is használható.
Rozsdamentes acélból készül, mosogatógépben való mosását nem ajánljuk.

Olasz minőség és dizájn.
Magyar használati utasítással.
Alkatrész utánpótlás megoldott.

Hasznos tudnivalók kotyogókhoz

Amennyiben indukciós főzőlapon szeretné használni ezt a kávéfőzőt, vásárlás előtt az indukciós lap használati útmutatjából tájékozódjon, hogy mekkor a legkisebb átmérőjű edény, amelyet az indukciós főzőlap melegíteni tud. Kicsomagolás után szíveskedjék ráhelyezni a kávéfőzőt az indukciós lapra (kávé és víz beletöltése nélkül!) és ellenőrizni, hogy működik-e.

Garancia 2 év garancia
Márka Forever Italia
Adagok 6
Anyagösszetétel 18/8 rozsdamentes acél
Méret talp átmérő: 9,5 cm