Mindent Kapni Webáruház logo

Esbit Thermo 1000 ételtermosz

Cikkszám: FJ1000ML
Kapható hűségpont: 293
Kiszerelés: darab
Szállítási idő: max. 1 munkanap
9 790 Ft

Duplafalú vákuum ételtermosz saválló acélból, evőtégellyel

A légüres tér pótolhatatlan hőszigetelő képességét felhasználva, a törhetetlen acéledény külső és belső fala közül gyártáskor kiszivattyúzták a levegőt. Belső edényrészének speciális (ezüst) bevonata tovább fokozza a hőszigetelést. Külső, matt fekete felülete ízlésesen szakít a korábbi hagyományokkal. Zárókupakkal, és pohárként is használható hőszigetelt fedéllel rendelkezik.

A zárókupakba épített narancssárga szelep a benne tárolt élelmiszer hőmérsékletváltozásakor létrejövő nyomáskülönbség kiegyenlítésére szolgál, melyet a zárókupak megnyitása előtt célszerű a gomb megnyomásával elvégezni.

A termék elsősorban szilárd élelmiszerek tárolására, és hőmérsékletének megőrzésére alkalmas, melyet zömök, nagy átmérőjű kivitele tesz könnyen kezelhetővé. Folyékony élelmiszerek - levesek, főzelékek, italok - tárolására csak körültekintő használat mellett javasoljuk, mert a termosz fejre állítása vagy locsogtatása esetén a zárókupakba épített nyomáskiegyenlítő szelep mentén szivárgás lehetséges.

Higiénikus, könnyen tisztítható.

Hőmegőrzés

Kb. 98 ºC / 210 F hőmérsékletű víz beletöltése esetén, 20 ºC / 70 F környezeti hőmérsékletnél a következő eredményeket tudja produkálni az ételtermosz:

6 óra elteltével 12 óra elteltével 24 óra elteltével
kb. 75 ºC / 165 F kb. 60 ºC / 140 F kb. 45 ºC / 115 F

 

Űrtartalom (ml) 1000
Márka Esbit
Anyagösszetétel saválló acél
Méret 19 x 10,8 cm
Súly (gramm) 562