Mindent Kapni Webáruház logo

Contigo Westloop metál szürke termosz 470ml

Cikkszám: 1000-0579
Kapható hűségpont: 239
Kiszerelés: db
Szállítási idő: max. 8 munkanap
11 990 Ft

Duplafalú, rozsdamentes acél utazó termosz metálszürke színben

A CONTIGO termékek vákuum szigetelése a legfejlettebb technológiával készült, mindemellett 100% BPA mentes. A palackba töltött ital órákig megtartja a kívánt hőmérsékletét, s így maximálisan élvezheted a még mindig forró (4 órán át) vagy jéghideg (12 órán át) italodat, akár az edzőteremben, az autóban, síeléskor, az irodában vagy az iskolában. További előnye, hogy a duplafal vákuumszigetelt, ami meggátolja a külső páralecsapódást. Biztonságos használatot tesz lehetővé a külön kialakított forrógőz kivezető szelep. Kényelmed érdekében a kulacs könnyű, egykezes használatot tesz lehetővé, sőt még a biciklid vagy az autód kulacstartójába is tökéletesen befér.

Az AUTOSEAL technológiának köszönhetően pedig garantált a 100%-os csöpögésmentesség!

További jellemzői

  • Űrtartalom: 470 ml
  • Szín: Monaco kék matt
  • Autoseal tető 
  • Forrógőz kivezető szelep 
  • Duplafalú vákuumszigetelés 
  • 4 óra melegen, 12 óra hidegen tartás 
  • 100% BPA mentes

Figyelem! Mosogatógépben nem tisztítható!

Az egyes thermo bögrékhez tartozó gyárilag garantált hő tartását a gyártó az alábbi procedúra alapján méri:

A thermo bögrét feltöltik 95 ºC fokos vízzel, ezt követően a tetőt lezárják. Majd óránként mérik a víz hőfokát, egészen 60 ºC fokig. Eddig tart a gyártó által vállalt garantált hőtartási idő. Ez alapján rangsorolják be, hogy a thermo bögrék mennyi ideig képesek a bennük tárolt folyadék forró hőmérsékletét megtartani.

A Contigo thermo bögrék hosszú hőtartásának a nyitja a duplafalú vákuum-szigetelés, illetve a folyamatosan lezárt tető. Mivel a fogyasztás idejére csak rövid ideig egy kis nyílás van nyitva, ezért így sokáig nem hűl ki az ital.

Egy kis video a termoszról:

Súly (gramm) 350
Márka Contigo
Űrtartalom (ml) 470