Mindent Kapni Webáruház logo

Acuter NatureClose 65 spektív (egyenes)

Cikkszám: ACT-NC6500
Kapható hűségpont: 619
Kiszerelés: db
Szállítási idő: max. 5 munkanap
  • 1 év garancia
Ingyenes szállítás
Változat
61 900 Ft

Egyenes betekintésű spektív 16x-48x nagyítással

A spektívek használata ott kezdődik, ahol a binokulároké véget ér. A 65 mm frontlencséjű Acuter NatureClose 65 spektív - amely a legkisebb a termékcsaládban - a minőség és az ideális hordozhatóság között teremt kompromisszumot. Zoom okulárjával 16x-48x-os nagyításokat érhetünk el, ami bőven elég távoli célpontok vizsgálatára, és közelebbi célpontok részleteinek megfigyelésére.

Az Acuter NatureClose 65 spektív prizmái a felső kategóriás távcsövekben is használt Bak4 üvegből készülnek. A még világosabb és ragyogóbb képalkotás érdekében az eszközt minden felületen többrétegű (FMC) kontraszterősítő bevonatrendszerrel látta el a gyártó. Mindezeknek köszönhetően a spektív alkotta kép kiemelkedően szép és világos.

Természetesen az Acuter NatureClose 65 spektívhez is tartozékként jár a két végén cipzárral nyitható hordtáska. Ez az erős műanyag táska szállítás közben megvédi a távcsövet. Kialakítása olyan, hogy akár a hordtáskában hagyva is állványhoz rögzíthetjük spektívünket. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha esőben szeretnénk vele megfigyelést végezni és megkímélnénk a víztől eszközünket.

A termékhez kiegészítésként a WDF-4 fotóállványt javasoljuk. A spektív 45 fokos betekintéssel is választható.

Egyéb Hordtáska
Garancia 1 év garancia
Prizmák anyaga BAK4
Bevonat Fully Multicoated
Közelfókusz (m) 5
Súly (gramm) 1060
Objektív 65 mm, akromatikus
Vízhatlan igen
Nitrogén töltés Nem
Márka Acuter
Látómező 2.5°-1.26°, 43-22m/1000m
Nagyítás 16x-48x